Picibaba mellett ti hogyan tudtok enni amikor nincs segitseg?
En egyszeruen SEHOGY
Már fogyni is elkezdtem elég drasztikusan mert egyszeruen nincs idom es lehetosegem enni.
Keso este amikor elalszik akkor tudnek,de akkor mar nem esik jól
Este 6 utan soha se ettem már
Sehogy!
Maga a gyerekvállalás az, ahol az ember elbaltázta.
Alszik délután akkor tudok enni nyugodtan,viszont az kevés ahhoz hogy ne fogyjak
Mikozbe sír en keptelen vagyok úgy enni,igy nem esik jól.
Este pedig megint ehetnek de akkor már nem esik jól
Mert én mindig úgy etkeztem általába hogy 6 után már semmit se és ehhez szoktam hozzá
Evvel én is szívtam, amíg be nem láttam, hogy akkor eszek, ha van rá idő, vagy pedig eszek a baba mellett akkor is, ha neki ez nem tetszik.
Én is szeretek kényelmesen, ülve enni, nyugalomban, de éheskedni nem szeretek. Pár koplalós nap után rájöttem, hogy meg lehet azért oldani.
Azt elhiszem, hogy nem esik jól úgy, hogy a babád nyávog a füledbe, de ha meg mindent abbahagysz, ami neki nem tetszik, mert sírni kezd, avval magaddal szúrsz ki legjobban.
Ezeket be kellene látni, addig szerintem ne csinálj semmit. Majd ha megunod az éhezést, eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!