Anyósom feltekerteti velünk a fűtést 24-25 fokra amikor fürdetjük a majdnem 5 hónapos babánkat, mennyire normális ez öregeknél ez a berögződés?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:45
31/34 anonim válasza:
Ha te mondod, akkor biztosan. Kinek mi tudod🙂 sajnálom, hogy csak a fürdőt tudod felfűteni, míg a lakás többi részén megfagysz.
32/34 anonim válasza:
Nagyon ráléptem a tyúkszemedre. Ennyire fázol a dohos lyukban ahol "laksz"?😆 Egyébként alap szövegértés, olvasd el amit írtam és értelmezd, tudom ha fázol nem olyan könnyű. Te sértődtél meg a legjobban, hogy beszóltam az otthonodra, nem én vagyok az aki nem teheti meg, hogy rendesen felfűtse a házát (meg a fürdőszobát).
33/34 anonim válasza:
32-es, te erre a "nem teheti meg" képzeletre élvezel? Ember, ez egy anoním fórum, te meg itt győzködsz egy idegent valamiről, amiben valószínűleg igazad sincs, kit akarsz meggyőzni róla, hogy aki nem fűti fel a fürdőt, az azért nem teszi, mert nem futja rá?
Én is leírtam az egyi kommentben, hogy telne rá, de soha az életben nem fűtöttük fel még külön, mert nem ezt szoktuk meg. Nehét elképzelni, hogy mások máshogy élnek?
34/34 anonim válasza:
Pláne, hogy még mindig képtelen felfogni, hogy nálunk, akik ezt írtuk, 23-24 fok van az egész lakásban, ő meg gondolom nyomorog a 18 fokban és szidja azt, akinek van pénze felfűteni a fürdőt pluszba. Sajnálom, hogy vannak ilyen szegény emberek, mint a 32-es :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!