Itthon nagy divatja van a katlangyártásnak, egy csomóan fáznak 24-25 fok alatt. Mondjuk most a gáz ára betett, mindjárt lehet 18-19-ben is élni sokaknak.
Nálunk 21-22 fok volt/van, nem fűtünk ennél magasabbra, mert felesleges. Nem, nem a 21-22 fokban fog megfázni a gyerek, nem is értem honnan jön ez tévhit.
Egyébként igen, berögződés, mint az is, hogy ha hidegen ülsz, akkor felfázol.
2023. jan. 16. 18:27
12/34 anonim válasza:
Én még magamnak is felveszem, pedig 30 vagyok és 23 fok van nálunk. Padlófűtés van nálunk, de egy hősugárzóval befűtök még, mert fázoo
2023. jan. 16. 18:35
13/34 anonim válasza:
Nálam nem lehet azt mondani, hogy túlfűtöm a lakást, mert 16-17 foknál nincs több. De a fürdőszobába mindig jól befűtök, elektromos gyorsmelegítővel akár 25-30 fokra is. Mert jólesik néha nyári meleget is érezni, bár ez csak akkor van, mikor a kádban relaxálok sokáig, és nem zuhanyzok épp.
2023. jan. 16. 18:40
14/34 anonim válasza:
"Értem, hogy drága a fűtés, de ha nincs pénzem, nem szülök gyereket a semmire."
???
Nekünk van pénzünk fűtésre, mégsem jutott soha eszünkbe 22 fok fölé fűteni, talán az első hónapban vettük fel, mikor hazahoztuk, aztán nem is ment már a fűtés.
Ez csak ilyen magyar hülyeség, hogy a gyerekeknek be kell fűteni 24-25 fokra. Az enyém 22 fokban soha nem volt beteg, pedig betakarni sem engedi magát.
2023. jan. 16. 18:52
15/34 anonim válasza:
A fürdőszobában fűtöttünk ahol pucér volt és hosszan pancsolt a vízben. Strandra se mész 21 fokban.
Amúgy a lakás többi részében 21 fok volt, éjjel kevesebb.
2023. jan. 16. 19:24
16/34 anonim válasza:
Mi 21 fokban éltünk és fürdettünk, egyik gyerek sem fázott meg, nem is voltak betegek, amíg közösségbe nem mentek.
2023. jan. 16. 19:33
17/34 anonim válasza:
Igen fürdetéshez 24-25 fok az ideális, nekünk volt egy kis befúvós villany cucc azt nyomattuk a fürdőbe.
Aludni 19 fokban aludtunk, meg kb ennyi volt a max hőfok a házban
2023. jan. 16. 19:36
18/34 anonim válasza:
És ha a drága mamanazt mondja, hogy ugorj ki az ablakon?!
2023. jan. 16. 20:42
19/34 anonim válasza:
Az én fiam újszülött korától sírt, ha fázott. Mikor a kórházban fürdették, már akkor is. Szóval szerintem rá fogsz jönni, ha túl hideg van neki. Nem szórakoznék a kazánnal, sokkal egyszerűbb egy ventilátoros hősugárzóval 10 perc alatt befűteni a fürdőt (egyszer kiszámoltam, rezsicsökkentett áramdíjjal 10-20 forintra jött ki a fűtés, de teljes áron se kerül többe egy fél pelenkánál, szóval nem sok).
2023. jan. 16. 20:47
20/34 anonim válasza:
Nálunk a 23 fok már brutál, a 2 kicsi sem bírja. Fürdésnél sem. Nem a hidegtől lehet "megfázni". 20-21 fok a legkellemesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!