Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom feltekerteti velünk a...

Anyósom feltekerteti velünk a fűtést 24-25 fokra amikor fürdetjük a majdnem 5 hónapos babánkat, mennyire normális ez öregeknél ez a berögződés?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csináld ahogy te jónak látod. Fázik a gyerek? Sír, rosszkedvű, nyűgös fürdetésnél? Ha nem akkor nem fázik valószínűleg.

Nem vagyunk egyformák én 24 fokban is tudok fázni, férjem télen is tavasz ruhában mászkál. 4 hós babánkat 24 fokban fürdetjük, mert nálunk ennyi van távfűtéssel és nem szabályozható.

2023. jan. 16. 21:17
 22/34 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 3,5 éves a fiam de ha úgy érzem hogy a fürdőben fürdés előtt nincs 24-25fok én is fel veszem mai napig a konvektort hogy legyen kicsit melegebb ,szerintem nem berogződés a mama részéről csak félti az unokáját és jót akar neki
2023. jan. 16. 22:58
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ó, nálunk szerintem az egész lakásunk fűtését feljebb venné az anyósom, ha tehetné, a múltkor véletlenül túlfűtöttünk és 23 °C volt, de úgyis plusz pulcsit akart rá adni ;). 2 éves gyerekről van szó. Anyósom fázós és abból indul ki, hogy ami neki hideg, az másnak is az. De te ismered jobban a babádat, hogy mikor fázik. A fürdőben nálunk van egy fúvóka, amikor újszülött volt, mi is felfűtöttünk 24 °C körülire, aztán jött a nyár. Most ha 20 °C alatt van a lakásban, kicsit ráfűtünk, de messze nem ennyire. Nem tűnik úgy, mint aki fázna.
2023. jan. 17. 00:22
 24/34 anonim ***** válasza:
95%
Én speciel felnőttként is fázom, ha nincs felfűtve zuhanyzás előtt a fürdőszoba, ehhez egy külön kis hordozható villanymelegítőt használunk, nem kell az egész házban feltekerni miatta a fűtést. Egyébként meg 21 fok van a házban. Szóval én részemről nem akadnék fenn, sőt, természetesnek venném a fürdőszoba bemelegítését, de ahány ház, annyi szokás.
2023. jan. 17. 11:51
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Milyen házban/lakásban laktok ahol a fürdőt külön kell felmelegíteni? Nincs ott fűtés?? Ilyen tápos itt a gyk-n mindenki, hogy 24 fok alatt megfagy?
2023. jan. 17. 13:05
 26/34 anonim ***** válasza:
27%
Mi megtehetjük, veled ellentétben :)
2023. jan. 17. 16:14
 27/34 anonim ***** válasza:
70%
25, pl nálunk a fürdő alatt van a pince, hiába szigetelt, az nincs fűtve, így a fürdő picit mindig hűvösebb, a padló főleg. Bekapcsolom a mobil fűtőtestet és meg van oldva.
2023. jan. 17. 16:24
 28/34 anonim ***** válasza:
43%
26, tudom szerettél volna beszólni, de nem jött össze. Modern, jól szigetelt, kiváló fűtésrendszerrel rendelkező házam van. Kicsit viccesnek tartom, ahogy elképzelem, hogy előkaptok egy plusz fűtőtestet és szaunát csináltok a fürdőből.
2023. jan. 17. 20:11
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Hàt persze persze :) beégtél és nem bírod elviselni?
2023. jan. 17. 21:12
 30/34 anonim ***** válasza:
78%

Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy ki teheti meg és ki nem, szerintem tökre nem ettől függ, felfűtenek-e, csak szimplán ki mit szokott meg.

Nekünk új építésű házunk van padlófűtéssel, nem rakattunk extra fűtőtestet a fürdőbe, de soha nem is jutott eszünkbe pluszban befűteni, csecsemőnek sem, és nem azért, mert nem telik, havonta +500 forint gázra. Mi egyszerűen így szoktuk meg, nem igényeljük a "szaunát" fürdéshez.

Állandó 22 fok van a házban, se nekünk, se a gyerekeknek nincs ezzel problémája, pedig gondolom akkor a fürdőben is annyi lehet.

2023. jan. 17. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!