Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire volt nektek kimerítő/...

Mennyire volt nektek kimerítő/nehéz az első pár hét vagy hónap a babával? Túl lehet élni a kialvatlanság mellet is? Volt segítségetek?

Figyelt kérdés
Azt mondják, nem valójában a szülés a nehéz, hanem a gyermeknevelés, meg a szülésből (császármetszésből) való felépülés. A férjetek besegített, a kapcsolatotok is ugyanúgy normális maradt? :)
2023. jan. 11. 21:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20-as hát hidd el hogy nagyon sokan vállalnak több gyereket! Ezt az időszakot túl kell élni, egyszer úgyis vége lesz. Ha valaki úgy érzi, hogy ehhez nincs türelme, akkor nem kötelező többet, de még egyet sem szülni :)

Alapból rossz az, ha egy gyerek testvér nélkül nő fel. Itt vagyok én az élő példa, nincs testvérem, de anyukám nem ez miatt nem szült többet, az más tészta.

Viszont szerintem a kialvatlanságot is lehet pótolni ha már túlvagytok a hasfájós időszakon, és napközben esetleg többet alszik.

2023. jan. 12. 16:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a napközben alszol, amikor a baba alszik dolog is csak addig működik, amíg egy gyereked van. És nyilván nem kötelező többet vállalni, de ahogy te is mondod, sokat mégis megteszik.
2023. jan. 12. 17:05
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Amint nagyobb lesz már nincs alvás.

Nekem nincs testvérem és én pl. egyáltalán nem bánom, sőt.

Szóval azért ez is egyéni.

Sokan vannak akik inkább lennének egykék.

Nem feltétlenül jobb mindenképp ha van testvér.

Egy ponton túl már nem lehet pótolni a kialvatlanságot.

2023. jan. 12. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!