Meg lehet szokni a kialvatlansagot?
Részben hozzászoksz, plusz szerintem idővel ő is formálódik. Ha hasfájós, plusz éjjel is kel 3 óránként enni ( mint nálunk), akkoris az első pár hónap után könnyebb lesz. Én az elején akkor aludtam amikor ő, minden más másodlagos volt. 11 hónapos, még van hogy kel egyszer enni éjjel, de sokkal kevésbé fárasztó már. Talán az is segít, hogy nappal azért eljátszik, én se merülök ki annyira.
Az első pár hónapra türelem és kitartás, utána szerintem jobb lesz.
Hozza lehet szokni:))) de valoban, o is formalodik majd!:))
De mindig lesz valami, hasfajas, mozgasfejlodes... Es a fogzas!! Na az kemeny es hosszu idoszak! Aztan persze vannak olyan szerencsesek akiket minden elkerul;)
Miért nem alszol?
Pl. délutánonként simán lehetne vele a férjed, vagy mondjuk megbeszélnétek, hogy az egyik éjszaka a tiéd, a másik az övé.
Jobb lesz néhány hét múlva. Az én babám is kelt kb 2 óránként éjjel is, most lassan 3 hónapos, és van, hogy csak hajnal 3kor ébred először enni.
Megszokod majd a szakaszos alvást. Így is össze tud jönni éjszakánként 5-6 óra alvás, ami azért elég nekem.
Most napközben is feküdj le. Ki sem bírtam volna az első hónapot a délutáni alvás nélkül. Később már kevesebbet fog a baba is aludni napközben, most használd ki a lehetőséget.
Utolso valaszolonak megint sikerult ideirni egy oltari butasagot;)
En jol aludtam, mert bar sokaig szoptattam, eleinte egyutt aludtam a gyerekekkel. Semmirol nem kell leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!