Magától le fog szokni a ciciről? Hogyan legyen a étkezése?
Sziasztok! A kisfiam már 15 hónapos, és eddig szoptattam,mert valamennyi tejem még van.
Leírom egy nap kb mikor eszik, és arra lennék kiváncsi hogy ha abbahagyja a szopizást, ez hogy változik?
most reggel 6kor szopizik ( általába nyöszörög álmába hogy éhes)
Aztán 9kor tízóraizik
12-12:30körül ebéd
4kor uzsonna
7kor vacsora, plusz fél9kor altatáskor szopizik
Így láthatjátok hogy csak reggel, és este cicizik.
Tegnap este viszont nem volt hajlandó 3 kortynál többet szopizni, és vártam hogy majd éjszaka felébred hogy megéhezett, de most, reggel 9kor kelt fel.
Én megmondom az őszintét, nem keltettem fel hogy szopizzon, de az kicsit aggaszt hogy utoljára tegnap 7 körül evett, most pedig már 9 óra.
Ez nem sok idő azért evés nélkül?
Lehet hogy mégse fog leszokni a ciciről, csak egyszerűen most ilyen kedve volt, hogy elmaradt a cicizés, de akkor is lassan abba szeretném hagyni, és akkor is érdekelne hogy hogy lesz ez?
Reggel 7kor keltsem fel, hogy reggelizzen?
Mert általába este9-től reggel 8-9ig alszik.
az én kisfiam ma 2 hónapos,és 3 hete csinálja ezt hogy éjjel max 2-3 kortyot eszik és alszik reggelig.Volt olyan éjjel ,hogy egyáltalán nem kért,aztán reggel 7 kor sem kért semmit,se táipt se teát,se cicit.
Kakis, pisis pelus van,rendesen hízik,már 6 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!