2 hónapos babám szopja az ujját. Hagyjam neki vagy szoktassam le? Hogyan? Vagy elhagyja majd magától?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 19:42
2/14 anonim válasza:
Testvérem 12 éves és még most is szopja 😁😁😁
3/14 anonim válasza:
nekem megoldotta a tel...jott a hideg, kesztyut adtam ra (4 honapos volt akkor) es egyszeruen nem tudta szopni...szerencsere elfogadta a cumit helyette, azota is cumis. most 2.5 eves, csak alvashoz keri, nagyon ugyesen hasznalja...ez sokkal jobb mint az ujjszopas (vagy ha a cici lenne a cumija) ezert szerintem hagyd ismerkedni a cumival es amint jon egy hidegebb ido, fel a kesztyut ra, hadd szoljon
4/14 anonim válasza:
2: a testvéred szakemberhez kellene vinni, mert ha valaki tini korban ujjat szop, amogott vmi lelki serules vagy erzelmi hiany huzodik, amibol kesobb felnottkori ujjszopas, szorongas, depresszio stb alakulhat ki...
5/14 anonim válasza:
Az én babóm is 2 hósan kezdte. Én nem engedtem neki inkább cumit adtam neki. Le is szokott róla. Cumit is csak elalváshoz használjuk. Szerintem a cumiról könnyebb leszoktatni,de ezt mindenki másképp gondolja.Te döntsd el, hogy mit szeretnél. Most 5 hós. Most már ujj rágás van XD
7/14 anonim válasza:
Az enyémek kiköpték a cumit és az ujjukat szopták. A lányom 2 éves korára teljesen elhagyta, a fiam 2,5 éves és már csak önmegnyugtatásra használja ha zaklatott vagy fáradt. Én hagynám. Kiszokták nőni, ha nem, ott más gond van.
8/14 anonim válasza:
hát nem tudom én 6, nővérem 4 éveskoráig szopta pedig rendezett a családi háttér.unokahugom 5 éves és szintén szopizza az ujját...biztos van aki magatol abbahagyja mint ahogy a cuminal is van, hogy maga a gyerek dobja el...de szerintem nagy atlagban mindketto leszoktatast igenyel 2-4 eves kor kozott, csak a cumiroo konnyebb mert azt elveheted.
9/14 anonim válasza:
4-es, olyan marhasagokat tudsz irni.
Kerdezo, inkabb a leendo fogak miatt nem jo...tapasztalat.
10/14 anonim válasza:
9: tehat szerinted teljesen egeszseges ha egy huszoneves kijar a wcbe ujjatszopni? sajnos ismerek ilyet. nem. nem normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!