Hogy szoktassam le róla? Le lehet egyáltalán vagy majd elhagyja?
Kisfiam 20 hónapos, már kb 1 éves kora óta szeret benyúlni a pólómba,cumizás/cicizés közben.1,5 éves volt mikor elvettem tőle a szopizást,nem viselte meg a dolog, de azóta is "turkál" mikor alvás idő jön, vagy pihizni szeretne az ölemben.De néha már nagyon kellemetlen és fájdalmas,és mivel 14 hetes terhes vagyok sokszor fáj, főleg mikor a bimbómat piszkálja.Ilyenkor persze elveszem a kezét, de egyszerűen mintha nem érdekelné a dolog, amint lehet nyúl vissza...tudom, elég furcsa szokás ez, kérlek ne nézzetek rám rossz szemmel,őszintén már gőzöm sincs hogy alakult ez ki.
Mit csináljak,hogy szoktassam le?
Barátnőm kisfia már 4 éves, és még mindig...
Ő 2 évig szopizott, de ha bánata van, vag fáradt, beteg stb., azonnal megy cicit simogatni.
Lehet nálatok is az az első lépés, hogy a csavargatásról áttértek a simogatásra. Vagy próbáld meg, hogy a válladat, alkarodat simogassa, ott ugyanolyan finom a bőr, mint a mellen, hátha ez is megynugtatja.
Én 2,5 éves fiam is, esténként mindig simogat egy kicsit, beszélgetünk, odabújik hozzám, és közben nagyon finoman birizgálja a bőrömet.
Engem nem zavar.
akkor a fiad "alvókája" a cicid :)
talán az lenne a jó megoldás, hogy elviszed egy játékboltba s választhat egy plüsst vagy valami puha dögönyöznivalót, hátha átszokik arra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!