Hogyan szoktassam le az éjjeli evésről, ha nem fogadja el a teát\vizet?
esetleg minden nap hígabbra készíts el amíg víz nem lesz belőle ?
vagy minden nap elalvás előtt itasd meg jól és ha kér elsőnek máshogy próbáld meg visszaaltatni, és húzd az időt kicsit mielőtt inni adsz neki
esetleg kombináld a kettőt
Ne haragudj, tanácsok nincs, de figyelem a kérdést.
Egyém is egy éves, én vettem neki milumil jó éjt tápszert (6+os, de azt mondta a védőnő, hogy adhatom). Ez sűrűbb, látszik, hogy laktatóbb. Mondhatni csodát vártam tőle, de nem jött :(
Ugyanúgy kel egyszer. Én 210 ml tápszert adok neki, max 20 ml szokott hagyni, de inkább annyit se. Szóval éhes. Próbáltam, hogy nem adok neki ha felkel, de akkor meg kínlódva aludt, vagyis inkább nem aludt, csak nyöszörgött, 1 órát "kínoztam", utána megetettem. Szóval bármilyen ötletet szivesen fogadok én is.
az átlagos adagja kb. 200-250ml, amit eddig uzsira meg vacsira kapott - most már uzsonnára is szilárdat eszik. éjjel viszont csak 150ml-t adok neki, azon az elven, hogy az éjjel nem arra van, hogy teleegyük magunkat. de már nem tudom, lehet jobb lenne rendes adagot adni és akkor talán csak 1x kelne? egyébként, igen, megissza mind, és már alszik is. és nem alszik vissza másképp, vagy max fél óra-óra és újra ébred.
köszi az eddigieket! :) azért remélem, még érkezik válasz.
Nálunk egy évesen ugy volt, hogy este 6 körül vacsizott főzeléket, vagy kenyeret valami krémmel.
És este fél 8-kor megitta a tápszerét és azzal aludt reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!