Vegyesen táplált babádnak adsz teát, vagy vizet? Mennyi idős korától?
Szia!
Én az első naptól kezdve,ahogyan hazajöttünk a kórházból. Nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta,hogy nem kell neki még.. Vegyesen volt táplálva.
Észre vettük a párommal "amikor még nem adtunk neki",hogy nagyon be volt süppedve a kutacsa,megijedtünk és elkezdtük itatni. Nem telt el fél óra és a süppedésnek nyoma sem volt. Na akkor azt gondoltam,hogy védőnői tanács ide vagy oda,de a babámnak igenis adok és kell is a folyadék,pláne most,hogy jön a nyár:)
Azóta és amúgy is egy kis kacsa,annyit tud inni és láthatóan olyan jól is esik neki:) Eleinte a tea annyira nem ment,inkább a víz, és sztem fájt is a pocija a teától, "érdekes tudom:)" hisz pont arra van:)
Most csak vizet iszik és amikor látom,hogy bánja valami a pocakját vagy nehezen jön a kaki,puki akkor kap egy kis édeskömény teát:) Természetesen mindenféle cukor nélkül csak simán..
4és fél hós babuci anyuja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!