Mennyire zavarta meg babád az óraátállítás? Hogyan szoktassam vissza a normál napirendhez?
7hos kisfiam szerencsere nem zavarta meg.
Ugyan ugy fel 7kor kelt(ujj ido szerint)
Es igy minden ugyan ugy ment a nap folyaman.
Igen volt oraatallitas, ti hol eltek? A marson? 😀
Kerdezo, az en babamat is megzavarta sajnos, azota osszevissza alszik pedig mar csak 1x aludt. Nem tudom mikor fog atallni. 😕
nálunk csak apa szívta meg az óraátállítást, mert a gyerek fél7kor aludt el fél éves korára, és akkor jött ez az őszi óratekerés, lett belőle fél6, és a párom mire hazaért, már nem játszhatott a babával, és emiatt el volt kámpicsorodva szegény :) :)
de aztán pár nap után a gyerek is kitologatta az ébredést és az esti elalvást is. mi is kicsit csúsztatgattuk az esti fürcsit, altatást.
ha jól emlékszem, kb. 6-8 nap volt a fokozatos átállás :)
ez egész jó, én felnőttként 2 hétre álltam át az új időszámításra.
nem kell ám az atomórához igazítani a napirendet. pár 10 percet lehet napról-napra csúsztatni.
pl. ha eddig 8-kor volt a fürcsi, akkor lehet 8:10-kor, aztán 8:15-kor, stb. és szépen így tovább.
jótanács: sose ébresszétek fel egy fürcsi miatt, mert csak könnyekkel teli lesz a pancsizás.
az éjjeli játék meg még fog szerepelni a repertoárban, az nem a téli-nyári időszámítás függvénye.
majd elrendeződnek a dolgok, nem kell aggódni. a gyerekeknél úgysem állandó semmi, kábé 2,5 éves koráig a rendszert csak lehet próbálgatni, de úgyis 30 hónapos korra alakulnak ki a rutinok a gyerekeknél (legalábbis én ezt tapasztaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!