Mennyire zavarja meg a babátokat az óraátállítás?
mi próbáljuk már egy pár napja kitolni a lefekvés időpontját a babánkál (szóval külön hálásak vagyunk az óraátállításnak, hogy a nagynehezen kinyert órát elveszítetük egy éjszaka alatt..) és teljesen felborult az egész napirendje és a nappali alvása is (remélem csak ideiglenesen) tönkrement... szóval van ilyen.
Na látod, nálatok sem az óraátállítás a gond. Csak könnyebb ráfogni :)
A gond ott van, hogy percre pontosan ragaszkodsz a napirendhez. De majd rájössz magadtól is :)
2,5 éves és 1 éves gyerekeim vannak.
Semmi probélam nem volt és nincs emiatt.
Látom összegyűltek a bunkók...
Én értem miről beszélsz, nekünk is eddig fél 7kor legkésőbb fürdetni kellett, mert egyértelműen jelezte a kisasszony, hogy részéről vége a napnak, így most én is kíváncsi vagyok, mi lesz, 5 után már menni fog a balhé, hogy alvás? Én a délutáni alvást próbálom kicsit kitolni, hátha akkor sikerül később elálmosodnia este. Ha ez nem megy, akkor az a B terv, hogy lassan, 10 percenként teszem majd odébb.
Amúgy én nem látok olyat, hogy a kérdező percre pontosan beosztana mindent, csak szeretné, ha a baba éjjel aludna, és nem a délután közepétől kora hajnalig. Nekem is ez a cél, hogy ne este 6tól aludjon reggel 5-fél 6ig, hanem lehetőleg olyan 7-8-tól 6-fél 7ig. Nem hiszem, hogy ez annyira nagy baj lenne. Ahogy egyébként a rendszer se rossz egy babának, nem értem, miért kellett a torkának ugrani...
Nekem 2 gyerkőcöm van, nem volt gond sosem szerencsére.
Mondjuk nem értem, hát reggel is így "később" kelnek elvileg. Nem azt kell nézni, hány óra lenne, hanem, h most hány van. Nem fog előbb lefeküdni, inkább később,mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!