Óraátállítás miatt változtattok valamit gyermeketek
napirendjében?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy korai még, csak eszembe jutott. 1,5 éves, tavaly még nem okozott "gondot", de most már azért elég pontos a napirendünk, amit fel tud borítani az átállítás.
Az én lányom eddig mindig magától igazodott, nekem nem kellett semmit csinálnom. Amikor korábban kel a nap, ő is korábban ébred. Legfeljebb az fog változni, hogy nem korán reggel megyünk ki, hanem ebéd előtt (míg mondjuk nagy kánikulában ébredés után rohantunk ki....)
2012. okt. 3. 15:01
2/12 anonim válasza:
Nem. Ahogy az első írta magától átállnak, pl az én fiam 10 hónapos, és más most elkezdte az átállást:))), mert eddig 8-fél kilenc körül aludt el, mostanában fél nyolckor már le kell tenni, mert álmos.
2012. okt. 3. 15:04
3/12 anonim válasza:
Nem csináltam semmit, minden úgy volt, mint máskor. 1 óra nem igazán számít szerintem. Legalább is én soha nem vettem észre egyik gyerekemen sem változást ezzel kapcsolatban.
2012. okt. 3. 15:19
4/12 anonim válasza:
Jajj, hogy én hogy utálom ezt!
Amúgy majd mindig egy kicsivel korábban teszem le aludni. Bár ő most pont az ellenkezőjére állna át... Alig akar a szokott időpontjában aludni.
2012. okt. 3. 15:24
5/12 anonim válasza:
mikor lezs óraállitás elöbr evag ykéöbb re kell mindig elfelejtem
2012. okt. 3. 15:26
6/12 anonim válasza:
na ujra . Mikor lesz óraállítás előre vagy visszafele kell mindig elfelejtem
2012. okt. 3. 15:27
7/12 anonim válasza:
2012. Október 28. (vasárnap) 3:00 órakor 2:00 órára, egy órával vissza kell állítani az órákat!
2012. okt. 3. 15:31
8/12 gabriella83 válasza:
Izraelben vagyunk es mar atallitottak, lanyom 6 honapos lesz. Elotte 7korul ebredt 8kor evett, ez 6kor tortent aznap es 7kor evett, egy het alatt kb. pedig letornazta 5-re a kelest. este ugyanugy 8ra kidol, probaltam tovabb fenntartani nem ment. Masok szerint oooo ez nem baj oruljek hogy ejjel alszik hat nekem ez most a legnagyobb bajom. 5kor kelni 7-7.30 helyett sz.r.
2012. okt. 3. 21:58
9/12 anonim válasza:
Mi nem fogunk semmit változtatni. Igazából nem értem miért probléma ez abban az esetben, ha anyuka otthon van a babával. Nem a katonaságban vagytok, hogy órára kelljen kelni, enni, fürdeni, lefeküdni stb.
Szóval én nem csinálok ebből ügyet, ez majd akkor lesz probléma, ha oviba/suliba kell járnia. Addig pedig itthon akkor kelünk, amikor akarunk :)
2012. okt. 4. 02:16
10/12 anonim válasza:
Na, valaki nagyon utál engem...
Persze, nem a katonaságban vagyunk, de azért nem mindegy, hogy pl délután mikor rakom le a gyereket aludni, mert az befolyással van az estére is. Azt meg senki nem szereti, ha este küzdeni kell az elalvásért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!