Óraátállítás miatt, hogy fog alakulni az alvás este és az ébredés reggel? Lesz egy kis zavar pár napig?
Lányom 6hónaos, este 21:00 alszik, reggel 7:00-7:30 ébred.
Nappal alszik még 3szor.
De. 1,5 óra 15:00 körül 40prc és még 18:00 körül 30perc.
Majd alakul magátol minden vagy kell ilyenkor valamit segiteni a Babáknak?
Gondolok arra, hogy ebéd után húzzam az alvását kb.: 16:00-ig és este menjen hamarabb aludni és a 18:00 órásat hagyjuk ki?
Nálatok, hogy volt vagy lesz?
az enyé is 6 hós. reggel 6-fél7 körül kel, éste fél8kor fekszik aludni.
napközben még 3x alszik. szerintem biztos lesz pár napig fennakadás, de más a héten elkezdtük kitolni a fürdést.
7-ről már fél 8ra sikerült eltolni tegnapig.
pont én is akartam kérdezni ezt itt másoktól, mert az én fiam eléggé órapontos. főként az esti fürdetés, a reggeli kelés és a napközbeni alvások tekintetében. pl. nappal 9-kor, délben és fél4kor alszik. persze csak fél-1 órácskát, de ha nem viszem be a kiságyba, hogy aludjon, akkor elalszik itt kint a nappaliban.
nem szeretném ha holnaptól fél6kor kelne fel. :(
de szerintem, ha a mostani órát nézve sikerül még pár nap alatt kitolni az esti fürdetést 8-ra, vagyis új idő szerint 7-re, akkor reményeim szerint át fog állni a téli időszámításra.
második vagyok. persze, a 21 órás alvás helyett lesz 20 óra, az nem gáz, hanem tök jó. de nálunk a 6 órás fürdetés, vacsi, alvás kicsit korai lenne. :)
eleinte nálunk is 21 körül volt a fürdés este, majd 2-3 hós kora között átállt először a 8 majd a 7 órára..
Lehet észre sem veszi....
Pár nap és átáll.A nagy lányom 2,5 eddíg észre sem vette.
A fiam 7 hónapos.20 kor megy aludni,6-6.30 között ébred.Majd kiderül.Ö alszik 20 percet 9 körül,13 kor 1,5 órát,és néha 18 kor 20 percet.....
Majd írj,hogy bírta a babád.
Írok majd :)
Már "jól" kezdődik, most aludt el, hulla volt, nem bírta.
És még lesz fentlét fürdésig meg vacsiig, hmmmm....
14.05 vagyok.
Hát a fiam már 3/4 6 kor felkelt......Délben aludt,majd 4-5 ig.Este alig bírta magát.8 kor aludt el,nagyon fáradt volt.A lányom észre sem veszi "ismét".Igaz ö egy bagoly.....Korán kel,késön fekszik....Még mesét néz.Ö 3 lesz január végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!