18 hós babánál a szopizást is étkezésnek veszitek? Kisfiam reggel 8 körül reggelizik, ebéd, kicsi uzsi ha kér, majd vacsi. Még alvás előtt szopizik, és éjjel is kel még 1-2x.
Enyém majdnem 17 hónapos lány.
Reggeli, reggeli velem,amikor én regglizem, ebéd, uuzsonna, vacsora
Emellett ciczik hajnalban, reggel, délután és este
Én nem tekintem étkezésnek a cicizést, inkább akkor ivás.
nem kifejezetten tekintem evésnek, mert már nem annyi a tejem, inkább akkor legyen nass. :)))
de pl. az enyém (19 hónapos múlt) nappali alvás után ebédel, nem előtte, és előtte kap cicit, sztem csak így bírja ki, különben felkeltené a gyomra. így is mire felébred, elég éhes. (kb. 14:00-kor szokott ebédelni, előtte reggel olyan 8 körül van reggeli velünk, meg a játszótéren kap pár falat ezt-azt, kölesgolyót, ilyesmit).
amúgy hajnalban, reggel, nappal és este alvás előtt kap cicit, mostanában van hogy éjjel megint ébred, 2 szemfoga már kijött, most jön még a másik 2, az zavarhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!