Óraátállítás miatt változtattok valamit gyermeketek napirendjében?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy korai még, csak eszembe jutott. 1,5 éves, tavaly még nem okozott "gondot", de most már azért elég pontos a napirendünk, amit fel tud borítani az átállítás.2012. okt. 3. 14:56
11/12 nihilistahedonista válasza:
Nyilván senki nem akarja a gyerekét kipeckelt szemekkel ébren tartani, viszont reggel 5kor kelni, (ez mondjuk extrém) vagy 6kor, ez pszichésen is fáradtabbá teheti az embert. A tudat, hogy 6kor kelni kel. Sőt, 6kor kelsz, de a legritkább esetben fekszel 7kor...ennyire azért jó összecsiszolni a baba és a mama alvását, független attól, hogy mindkettő otthon van, és nem jár dolgozni.
Kedves kérdező, nekem első babám, 6 hónapos, fingom sincs hogy fogom csinálni, valószínűleg ráhagyom, de ha picit lehet irányítani akkor megpróbálom kihúzni a fekvést. Kevés esélyem van rá, mert hamar fárad, és utálom húzni halasztani az esti rutinját.
12/12 gabriella83 válasza:
Igen elozo enis igy vagyok, rossz az esti rutint szethuzni!! En irtam hogy 5re csuszott az ebredes,azota szerencsere viszaallt 7.30-8.00-ra pedig az esteket nem huztam kesobbre mert nem birta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!