Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire zavarja meg a babátok...

Mennyire zavarja meg a babátokat az óraátállítás?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 11:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: dehogy később, ez neked hogy jön ki? Visszább kerülünk egy órával, vagyis ami eddig mondjuk 7-kor volt, az most 6-kor lesz, mert ugye a baba nem ismeri az órát. Az enyém pl. 6-kor kel reggelente, ma 5-kor kelt. Későbbre akkor csúszik minden, ha előre állítjuk.
2015. okt. 25. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

Nem igazán értem, miért kellett lebunkózni, amikor csak próbáltam segíteni illetve leírtam szerintem mi a probléma. Na mindegy.

Kérdező, ha 5-kor alszik a baba, akkor eddig is eléggé el volt ez cseszve. Mennyi idős? 5-kor még nagyon nem kéne aludnia.

2015. okt. 25. 19:22
 13/21 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, igazad van, összekevertem...tényleg előbb kelnek. Arra gondoltam, szerintem, amikor előrefelé állítjuk. Eddig mi megúsztuk szerencsére, pl ma is egy órával később keltek, így pont jók vagyunk.

Az tényleg rossz, ha annyira fix a napirend ebben az esetben.

2015. okt. 25. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Na, mondtam én, hogy valami nem jó a gondolatmenetedben :)

Hát, nem jó ilyenkor, ha ennyire fix, de az én lányom pl. magától ilyen fix. Még csak 4 hónapos lesz, én szerintem ennyi idő alatt ha akartam volna, se tudtam volna óramű pontossággal beosztani a napot. Annyit csináltam h elejétől fix volt a fürdés, a többi beállt magától. De ez a gyerek magától is halálpontos :) Amúgy sikerült eltolni a délutáni alvását, mert pont programunk volt, és egy órával később értünk haza, addig meg nem aludt. Így este is rendes időben ment lefeküdni végül, nem volt gond vele :)

2015. okt. 25. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk bezavart. Egyébként sem tudom Nála kitolni a fürdést. Minden baja van ha már 6 után fürdetem. Általában reggel 6 körül ébredt, most meg itt kukorékol már 5-kor. Szerintem nincs azzal baj ha 5 körül fürdeted. Ha akkor igényli úgysem tudod elhúzni az időt csak mert néhány szuperanya úgy teszi. Én inkább teszem le hamarabb mint este kilenckor. Nekünk így vált be, így igényelte az első baba is és teljesen normális gyerek lett ma már "normális" alvásidővel.
2015. okt. 26. 05:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát, hiába alakult jól a tegnap este, reggel nekem is 5-kor kelt a kisasszony megint :/

Remélem pár nap alatt azért visszaáll, mert ez így elég kimerítő.

2015. okt. 26. 07:44
 17/21 A kérdező kommentje:
hát gondolhatod hogy nem én szerveztem úgy a dolgokat hogy 5-re feküdjön... ezt mondom, hogy már eleve azon voltunk hogy kijjebb toljuk és erre úgymond feleslegesen tepertünk napokig, mert az óraátállítással elvesztettük azt az egy szem órát amit nyertünk...
2015. okt. 26. 08:04
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtad hogy óraátállítás lesz? Egyébként kérdeztem pár dolgot, nem válaszoltál rá tehát szerintem nem is zavar annyira a dolog... pedig 3 gyerekem van, lehet hogy tudnék segíteni... de ha nem akkor nem :)
2015. okt. 26. 13:13
 19/21 A kérdező kommentje:
nem érdekel igen....??
2015. okt. 26. 14:41
 20/21 anonim ***** válasza:
... hagyjuk. Szegény gyereked...
2015. okt. 26. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!