Kisbabás anyukák, hogy vezetitek le a feszültséget?
Figyelt kérdés
Amit a kialvatlanság okoz, hogy semmi időtök magatokra, hogy úszik a ház...ha nincs időtök aludni, masszázsra járni, stb. Hogyan oldjátok a feszültséget?2016. jan. 23. 20:56
2/6 anonim válasza:
Két módszerrel: az egyik a lesz..om tabletta (háztartás pl, ha ma nem, majd ráér holnap), a másik az, hogy apja is van a gyereknek.
Az éjszakázásokat megosztjuk. Ha úszik a ház, sztoikus nyugalommal nézem és letojom. Illetve ismét: a házban két felnőtt lakik, a férjem is képes házimunkára. Ha nekem nem fér bele valami, ő megcsinálja. Többnyire kérés nélkül, ha valamit esetleg nem vesz észre, akkor pedig megkérem, ennyi.
Mellette járok edzeni, ez jó kikapcsolódás és a pszichémnek is jót tesz, hogy egyre formásabb vagyok. (Az első másfél évben eléggé elhagytam magam, így rám fért.)
3/6 anonim válasza:
Sehogy ,pedig akad éppen.Visszaszoktam a dohányzásra.
5/6 anonim válasza:
Sehogy, meg is lett az eredménye. Nagyon igyekeztem, hogy mindent kézben tartsak. 5 hónapos a kicsi. Férejmnek egyszer sem kellett hozzá felkelnie még, egyszer sem fürdette meg. Mindig csak a tiszta illatos gyereket kapta kézbe játszani, közben igyekeztem ellátni a háztartást. Kezdtem gyakran pityeregni a semmiért szorongani. Egy hete ledőldtem a lábamról. Majd 40 fokos lázam volt napokig, amit semmi egyéb tünet nem kísért és nem lehetett lenyomni 1-2 óránál tovább a lázat. Orvos szerint "elfáradtam", jelez a szervezet, hogy elég volt. Megfogadtam, hogy lazítok és minden másképp lesz. Szerencsére a férjem támogat. Mostantól lesz"kimenőm", elmegyek edzeni vagy barátnőzni.
6/6 anonim válasza:
Pár hetente a szintén babás tesómmal találkozok babák nélkül is és megyünk sütizni, könyvet venni vagy éppen cipőt, de lazításnak jó. Ahogy az is lazítás amikor babákkal találkozunk, kis aranyosak mosolyognak egymásra meg gügyögnek mi meg leesünk a fotelról a röhögéstől. A nevetés a legjobb stresszre! Nyilván attól álmos maradsz de azért a semmitől jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!