Hogyan vezetitek le a feszültséget, mikor úgy érzitek legszívesebben jól lekiabálnátok a babátok?
Mély lélegzet, lassan kifújva, felemelem, megnyugtatom. Az enyém is fél éves, és nagyon tudja nyomni. Volt, hogy letettem az ágyába és a másik szobában egy kispárnába üvöltöttem, majd miután lehiggadtam, visszamentem hozzá. Nem szedek semmit, igyekszem sok zenét hallgatni és kikapcsolódni, amikor tehetem, hogy ne őrüljek meg attól, hogy nincs még közöttünk verbális kommunikáció (sokszor úgy érzem, a falnak beszélek, rázogatással meg ölelgetéssel nem tudom mindig kifejezni, amit érzek, akarok). Remélem, később könnyebb lesz, ha már beszélgetünk. Kitartás!
ui: a babakocsit letettük, mert mindig kiabált, most hordozom magamon. Esetleg próbáljátok ki! :)
magneb6 és c vitamin. Nekem ezek segítenek.
Na meg én nagy mély levegőt veszek lassan, kifújom, majd lehiggadok.
De, ami nekem segített még. Egy elrettentő példa, a szomszédom, aki viszont nem tartotta vissza magát....
Ilyen pici korában még semmi nem idegesített vele kapcsolatban, hiszen nem csinálta szándékosan. Viszont három évesen eljött a dackorszak és a kőkemény hisztik ideje, na akkor újra elkezdtem esténként futni járni.
Amúgy nagyon hatásos, ha néha más viszi sétálni, találkozás barátnőkkel, rokonokkal, esti borozás a férjjel, lazítás, néha egy mozi, jó film stb.
Én van, hogy ordibálok.
Inkább ez, mint, hogy megüssem.
Nem vagyunk gépek, véges a tűrőképességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!