Több pici gyerek anyukái (nekem egy 20 hós és egy 4,5 hós van), ti is szívből utáljátok sokszor a párotokat, és legszívesebben egy serpenyővel fejbe csapnátok őket?
nekem csak 1 gyerekem van és dolgozom, így is ér? :D
borzasztó fáradt vagyok, napi 6 órám van aludni, ha ébred a gyerek akkor ugye kevesebb...
én sodrófával vágnám hátba néha... :) de egy kanál vízben is meg tudnám fojtani :D aztán egy szép vasárnapon minden más... :)
Volt már, hogy hazajött, leült a géphez, kértem, hogy segítsen már egy kicsit, mert éjszakáztam hogy ő aludni tudjon és ne zavarják a pihenését a gyerekek. Utána egész nap meg sem álltam, míg neki elég laza, fecsegős meg a kollégákkal kávézgatós napja volt. De csak gépezett, hogy jó, jó, maaaaajd mindjárt. Én meg szépen a net kábelét kihúztam a falból és megfordult jó pár igencsak csúnya gondolat a fejemben....
Aztán volt, hogy a frissen felújított fürdőszobában a kádnál be akarta szerelni a kis szervízablakot, de mindent összefröcskölt a purhabbal. Amit ugyebár ha azonnal nem szedsz le és megszilárdul, akkor marad a baltával nekiesel módszer... Amikor megláttam amit összebarmolt, akkor az jutott az eszembe, hogy csak azért nem ölöm meg, mert a hulláját is nekem kéne feltakarítani....Bármihez nyúlt, azt elbarmolta. Így amikor a gyerekek egyszer nézték a Mekk mestert és az egyik rákérdezett, hogy a Mekk mesternek van-e felesége, akkor azt mondtam, hogy igen, én.
Férjemnek az a szerencséje, hogy sokat van távol a munkája miatt. Én meg itthon a 3 picivel, 5 éves, 2,5 éves, 3 hónapos.
Ha itthon van, sokszor eszembe jut, hogy agyoncsapom. De ilyenkor eszembe jut, hogy úgyis hamarosan megint elmegy, csak a bankkártyája marad itthon. :)
Jaj szegénykém.
Én soha, a legdühösebb állapotomban sem tudok a férjemre másképp gondolni, csak végtelen szeretettel.
Mi tökéletesen kiegészítjük egymást hibáinkkal, erényeinkkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!