Repülés babával, vagy 10 órás autóút? Melyik lenne a jobb megoldás?
Sziasztok, kedves anyukák!
A babánk 3 hónapos lesz, mikor az első nagyobb lélegzetvételű utunkra mennénk vele.
Autóval, háztól házig 830 km, útközben azért megállnánk párszor biztosan (enni, mosdó- cigiszünet stb). Így kb. 10 óra lenne autóval odaérni.
A másik opció az lenne, hogy egy közeli nagyvárosig repülővel mennénk, ott pedig autót bérlünk és úgy közlekedünk. A repülő út kicsivel több, mint egy óra, majd onnan autóval még 3.
Férjem arra szavaz, hogy autózzunk, kényelmesebb, pakolásnál sem kell figyelni annyira, időponthoz sem vagyunk kötve sehol.
Én viszont inkább repülővel + onnan bérelt autóval mennék, mert 10 órát nem tudom, hogy bírnánk utazással...
Nem fogunk vonatozni, azt nem is vettük az opciók közé.
Lehet kérni ülést is ilyen helyeken, igen.
Lehet én nem értem most ezt a nagy problémát… azt írod, hogy karácsony előtt voltatok már Londonban repülővel. Ha Mo.-n éltek, az az út biztos, hogy több volt, mint egy óra. Illetve a lányotok is lényegesen fiatalabb volt.
Akkor most mi a probléma a repüléssel, hisz azt írod kevesebb, mint egy óra. Autóval amúgy szerintem kényelmesebb lenne.
Nem muszáj, gondoltuk, hogy itthon marad és majd vigyáz ő a kutyusainkra, eteti őket, de bárhogy tanítjuk, még mindig nem tudja, hogyan kell az etetőjükről levenni a tetőt...
Londonba 2 éjszakára mentünk, viszonylag kevés holmival (már amennyire ez egy babával megoldható). Most pedig 7 éjszakára megyünk és síelni. Így lényegesen több a holmink, valamint nem is annyi az utazás, hogy itt felszállunk, ott pedig le és már ott vagyunk, hanem Münchenből még várna ránk egy 3 órás autóút.
A gyerek gerince miatt a repülő lenne ideális, de nem tudom, hogy hogyan oldjátok meg a sícuccokat.
Nem megy esetleg több család, akik közül valakihez beférnek legalább a sícuccok?
Ha nincs, akkor én autóznék, mert a repülés tényleg nagyon macerás, de nem ismerem, hogy mennyire vagy hisztis autózáskor, ha napokig ki vagy miatta, akkor a repülő jobb.
Az is egy opció esetleg, hogy te repülsz a gyerekkel, este Münchenben alszotok, a férjed meg viszi a sícuccot a kocsiban, és onnan együtt mentek tovább.
Amúgy, ha más is síelni akar menni ilyen kis gyerekkel, javaslom a közelebbi uticélokat, gondolom a kérdezőnek már mindegy, mert megvan a szállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!