Repülés babával, vagy 10 órás autóút? Melyik lenne a jobb megoldás?
Sziasztok, kedves anyukák!
A babánk 3 hónapos lesz, mikor az első nagyobb lélegzetvételű utunkra mennénk vele.
Autóval, háztól házig 830 km, útközben azért megállnánk párszor biztosan (enni, mosdó- cigiszünet stb). Így kb. 10 óra lenne autóval odaérni.
A másik opció az lenne, hogy egy közeli nagyvárosig repülővel mennénk, ott pedig autót bérlünk és úgy közlekedünk. A repülő út kicsivel több, mint egy óra, majd onnan autóval még 3.
Férjem arra szavaz, hogy autózzunk, kényelmesebb, pakolásnál sem kell figyelni annyira, időponthoz sem vagyunk kötve sehol.
Én viszont inkább repülővel + onnan bérelt autóval mennék, mert 10 órát nem tudom, hogy bírnánk utazással...
Nem igazán értem a "szerencsétlen" szó használatát, de te dolgod.
Kb. 2 óránként szoktunk megállni mindig, úgyhogy ebből a szempontból ez nem probléma.
Kb. mindegy, mert a repülési időbe nem számoltad bele a reptéren várakozást. Ugyanannyi időbe telik. A gerincének jobb lenne a repülő, de ilyen rövid útra repülni kórnyezetvédelmi szempontból óriási felelőtlenség.
A vonat nem opció? Általában olcsóbb és kényelmesebb. Mozoghattok, nem kell vezetni. Nem nézik mennyi folyadékot viszel.
"Általában olcsóbb és kényelmesebb."
Nem olcsóbb. Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!