Normális ha nem bírom elviselni más babájának a sírását illetve megunom egy idő után hogy ott van velem?
Szeretnék kisbabát de félek attól hogy a sajátoménál is ezt érzem majd. Vagy az teljesen más?
Eljátszom más gyerekével de egy idő után nagyon unom és zavar is főleg ha sír.
Hát a sírás direkt úgy van kitalálva hogy idegesítsen és tegyél ellene. Szóval nem mondom hogy a te babádé nem fog. Viszont unni nem hiszem hogy fogod őt. Vele lesz érzelmi kötődés.
Nekem már van gyerekem, mégsem igazán érdekelnek a babák. Mikor barátnőm kisfia is megszületett.... Oké cuki meg minden, de nem tört rám a vágy hogy kézbe vegyem, babusgassam. 🤷🤷
Imádom a gyerekeket, de másik baba sirasat (egy idő után) nem bírom elviselni.
A sajátommal már más a helyzet😄 őt se bírom elviselni ha órákig sír, de persze teljesen más. Ez nem zavar, mintsem aze a gyereke aki nem az enyém.
Tegnap kimenős estém volt. Sétálok az utcán, az egyik házból gyerek sírás hallatszik. Olyan szinten ugrott össze a gyomrom, hogy basszus mennem kell, hogy egy percig össze se állt hogy ez nem az én gyerekem.
Szóval igen, a sírás idegesítő, de evolúciós funkciója van - rávesz hogy menj oda és oldd meg a problémát. Ne aggódj miatta, ettől még jó anya leszel.
Akkor én kivétel vagyok. De legalább öszinte
Engem is idegesített a baba sírás mikor mig nem voltam anya, és sajnos a saját gyermekem sírása is idegesített
El láttam, szoptattam, de mai napig ha sírás van,՝a falra mászok
Azóta 2 gyermekem van, imádom őket, de a sírás mumus azóta is. A hisztivel, nyafogással nincs bajom.
HálIstennek a nagy 3 éves, a kicsi 1 éves. Már a kicsi sem sír, csak ha oltást kap, vagy ugye a fogzás miatt
Ha néhány óráig sem tudod elviselni más gyerekét, akkor szerinted hogy tudnád elviselni a sajátodat 0-24 órában, hulla fáradtan, kialvatlanul?
Ez még azoknak is kihívást jelent sokszor, akik oda-vissza vannak minden babáért.
Szerintem még nem értél meg erre a feladatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!