Ti nem erzitek rossznak, hogy ha beteg a gyerek, a ferj kevesebbszer tud vele maradni, a nonek kell elviselnie a munkatarsai piszkalodasat, a karrierje hanyatlasat?
Nos ha az én férjem azt mondaná, hogy márpedig ő soha az életben nem hajlandó otthon maradni a gyerekkel, ha beteg és mondjuk a gyerek extra beteges lenne, és a munkahelyen egy idő után nem toleálná a sok hiányzást és az elbocsátásomat helyezné kilátásba, akkor elmondanám neki, hogy vagy pótolja az elbocsátásommal hiányzó munkabért a családi kasszából vagy mégiscsak újragondolja a gyerekre vigyázást.
Egyébként mélységesen csalódnék benne, elvégre a gyereket ketten vállaltuk.
Ha a férjed nem enged viszont akkor nektek csak a nagyszülők vagy szitter jöhet szóba.
2-es vagyok. Még annyit, hogy ezt nem közölte azért előre? Mondjuk a gyerektervezés előtt? Vagy természetesnek vette, hogy te leszel veke otthon, ha beteg?
Én nem vagyok karrierista, örültem, ha egyáltalán találok majd egy aránylag gyerekbarát állást, ennek ellére elvárom a férjemtől, hogy segítsen ebben , ha arról van szó, de szerencsére az enyém így is gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!