Mindenhol megy a harc a két család közt, ki mit vegyen a babának?
Főleg így karácsony előtt. Megkértem mindenkit, babakocsival, kisággyal ne lepjenek meg, mert nem ők fogják napi szinten használni, így is sokat ki kellett próbálnunk több helyen. Persze mikor mondtam, hogy beszereztük, ment a szájhúzás, hogy éppen azt akartak karácsonyra. Küldtem listát, hogy rengeteg apróság hiányzik, kórházba nekem pl egy köntösöm nincs. De szerintem a férjem anyukája és az én anyukám versenyezni próbálnak egymással, ki ad nagyobb értékűt... Pedig felvették a kapcsolatot, hogy megbeszéljék ha valamelyikük valamit vett már.
Anyósom szóvá is tette, hogy ha veszek valamit előtte szóljak. Mondtam neki, ezt inkább fordítva szeretném.
Mindenért hálás vagyok egyébként, ők jobban izgulnak (első unoka), mint mi 🙂
Nálunk odaadják amit szánnak rá én meg megveszem.
Csak apróságokat vesznek, egy könyvet, bodyt, semmi olyat ami ahhoz drága hogy kidobjuk ha mondjuk nem jó.
Nem volt vita, teljesen egyértelmű volt hogy az alap dolgokat mi vesszük meg a saját ízlésünk szerint. Anyukám megkérdezte utólag mennyi volt a babaágy, és odaadta a pénzt mikor megszületett a pici, nagyon jólesett.
Anyósom megkérdezte milyen etetőszéket szeretnék, mert azt mindenképp ő szeretné megvenni. Beleegyeztem, végülis csak egy etetőszék, olyan nagyon nem lehet mellényúlni. De sajnos kiderült hogy lehet, hiába mondtam el hogy milyet akarok, mutattam is képet hogy kb milyenre gondoltam.
Hát utálom amit vett. Már 3 éve nézem, megszoktam, de megdöbbentően ronda és se nem praktikus, ráadasul nehezen is takarítható. Mindegy, másikat nem akartam venni ha már beleegyeztem.
Versengés nincs, mindketten egy halom vackot idehordanak, kivéve ha a kérésükre én veszem meg az ajandékot, ők meg kifizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!