Mostantól már mindenhová nekem kell vezetnem?
Figyelt kérdés
Tavaly töltöttem a 18at és akkor apám tett egy olyan ajánlatot, hogy kifizeti nekem a jogsit és kapok egy 2ezer eurós használtautót, DE cserébe a család szolgálatában kell állnom, ha valahová vezetni kell. Akkor örömmel elfogadtam, de azóta apám pofátlanul mindenhová engem ugráltat. Például ha anya megkéri apát, hogy vigye el valahova (fodrász, bevásárlás, akármi) akkor apa lepattintja azzal, hogy "nem érek rá, szolj a fiadnak, majd ő elvisz) Ezen kívül idén két lagziban is voltunk és az egyik 130 kilométerre volt, és onnan is nekem kellett hazavezessek, mert apám nem bírja ki, hogy olyankor ne igyon.2022. szept. 28. 20:51
1/53 anonim válasza:
Ilyen a családi élet.
De ha majd neked kell a kocsi, mert mész a haverokkal
nyaralni, akkor is terhedre lesz a vezetés?
2/53 anonim válasza:
1-es: azért nem mindegy, hogy NÉHA elmegy a haverokkal, vagy HETENTE TÖBBSZÖR kell az egész családot furikázni, akár több száz km-re!
Kérdezö: a helyedben viszaadnám az autót apádnak, mert ez egyáltalán nem tisztességes részéröl.
3/53 anonim válasza:
Igazából pofátlan. De te fogadtad el ezt az ajánlatot. Elköltözöl és akkor már nem kell a “szolgálatukban állnod”. Rajtad áll. De nyavajoghatsz is.
4/53 anonim válasza:
Te szegény. Mindjárt megsajnállak.
Én a két kezemet összetettem volna, ha valaki fizeti helyettem a jogsit meg az autót. Ha csak annyi lett volna az ár, hogy cserébe ide-oda kell szállítani a rokonságot, már megérte...
6/53 anonim válasza:
Megmondta elöre apád a feltételeit,, te pedig elfogadtad.
7/53 anonim válasza:
Hát ez van. De apád nem kényszerített, hanem egy lehetőséget ajánlott neked. Te meg elfogadtad.
8/53 anonim válasza:
Na most autó kellene, jogsi kellene, de apád feltételhez kötötte. Te belementél, most már álld a szavad. Igen, kihasznál, pofátlan, de ha nekem vesz autót és fenntartja én szívesen furikázok bkit, jogsim van 😃
9/53 anonim válasza:
Tedd le elé a jogsi árát és mondd hogy többet nem viszel sehova senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!