Mostantól már mindenhová nekem kell vezetnem?
Bele nem mentem volna, mert irtó pofátlanság.
Akkor inkább kifizetem a jogsit meg egy olcsó autót részletekben... nem érdekel és később lesz autóm, de legalább nem az ő csicskájuk lennék.
Általában a fiataloknak az a baja pont, hogy nem engedik őket vezetni, te pedig azért rinyálsz, mert gyakorolhatsz sokat.
Megállapítottam, hogy senkinek semmi nem jó. :D
Én megértelek, ugyanakkor azt tanácsolom, nézd a jó oldalát! Baromi szerencsés vagy, mert 20 éves korodra már 2 éves rutinod lesz a vezetésben, keveseknek adatik meg.
Én tuti olvasnék, filmet néznék, kötnék, horgolnék, játszanék a telón, ezer és ezer elfoglaltság lehetséges, míg várok anyámra.
Egyébként pedig ideje megtanulnod, hisz fiatal felnőtt vagy:
MINDENNEK ÁRA VAN. Mindennek. Örök igazság.
"Kérdezö: a helyedben viszaadnám az autót apádnak, mert ez egyáltalán nem tisztességes részéröl."
Jogsit meg tépje össze? Gondolom az árát nem tudja visszafizetni.
"Tedd le elé a jogsi árát és mondd hogy többet nem viszel sehova senkit."
A kocsiét is!
"Én a két kezemet összetettem volna, ha valaki fizeti helyettem a jogsit meg az autót. Ha csak annyi lett volna az ár, hogy cserébe ide-oda kell szállítani a rokonságot, már megérte..."
S ki nem szarja le, hogy NEKED mi lett volna a jó? Fogd már fel, hogy nem körülötted forog a világ...
Én külső nyomásra tettem le a jogsit 20 evesen. (Szülők, rokonság, tanárok, ismerősök, stb.) Fizették a szüleim, végigszenvedtem rajta magam, s minden, de az óta se vezettem, s nem is fogok. Éppen ezért nem futtan az autósiskolába, mint az osztálytársaim, mikor betöltöttem a korhatárt. Tudtam, hogy nincs azaz isten, hogy én vezessek...
Igen, apud kihasználja a helyzetet, de lehet csak jót akar, mert tényleg kell a rutin. Ne akarj olyan huszonéves lenni, aki az elmúlt 6 évben vezetett összesen fél órát egyedül a forgalomban.
Menj el diákmunkára, dolgozz egy hónapot, max kettőt annyi bőven elég, még zsebpénzed is marad. Kifizeted a jogsit és apád még büszke is lesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!