Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostantól már mindenhová...

Mostantól már mindenhová nekem kell vezetnem?

Figyelt kérdés
Tavaly töltöttem a 18at és akkor apám tett egy olyan ajánlatot, hogy kifizeti nekem a jogsit és kapok egy 2ezer eurós használtautót, DE cserébe a család szolgálatában kell állnom, ha valahová vezetni kell. Akkor örömmel elfogadtam, de azóta apám pofátlanul mindenhová engem ugráltat. Például ha anya megkéri apát, hogy vigye el valahova (fodrász, bevásárlás, akármi) akkor apa lepattintja azzal, hogy "nem érek rá, szolj a fiadnak, majd ő elvisz) Ezen kívül idén két lagziban is voltunk és az egyik 130 kilométerre volt, és onnan is nekem kellett hazavezessek, mert apám nem bírja ki, hogy olyankor ne igyon.

2022. szept. 28. 20:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 NTBS ***** válasza:
64%
Igen, mert belementél. Mi lenne, ha segítenél vásárolni, akkor gyorsabban végezhetnek. És ne panaszkodj.
2022. szept. 29. 06:40
 32/53 anonim ***** válasza:
36%

Bele nem mentem volna, mert irtó pofátlanság.

Akkor inkább kifizetem a jogsit meg egy olcsó autót részletekben... nem érdekel és később lesz autóm, de legalább nem az ő csicskájuk lennék.

2022. szept. 29. 07:15
 33/53 anonim ***** válasza:
75%

Általában a fiataloknak az a baja pont, hogy nem engedik őket vezetni, te pedig azért rinyálsz, mert gyakorolhatsz sokat.

Megállapítottam, hogy senkinek semmi nem jó. :D

2022. szept. 29. 07:47
 34/53 anonim ***** válasza:
22%
Fizess ki anyádnak a kódot és bevásárlásra ad neki kölcsön az autót.
2022. szept. 29. 08:19
 35/53 anonim ***** válasza:
80%

Én megértelek, ugyanakkor azt tanácsolom, nézd a jó oldalát! Baromi szerencsés vagy, mert 20 éves korodra már 2 éves rutinod lesz a vezetésben, keveseknek adatik meg.

Én tuti olvasnék, filmet néznék, kötnék, horgolnék, játszanék a telón, ezer és ezer elfoglaltság lehetséges, míg várok anyámra.

Egyébként pedig ideje megtanulnod, hisz fiatal felnőtt vagy:

MINDENNEK ÁRA VAN. Mindennek. Örök igazság.

2022. szept. 29. 08:34
 36/53 qkker1 ***** válasza:
7%

"Kérdezö: a helyedben viszaadnám az autót apádnak, mert ez egyáltalán nem tisztességes részéröl."

Jogsit meg tépje össze? Gondolom az árát nem tudja visszafizetni.

2022. szept. 29. 08:42
 37/53 qkker1 ***** válasza:
79%

"Tedd le elé a jogsi árát és mondd hogy többet nem viszel sehova senkit."

A kocsiét is!

2022. szept. 29. 08:43
 38/53 anonim ***** válasza:
16%

"Én a két kezemet összetettem volna, ha valaki fizeti helyettem a jogsit meg az autót. Ha csak annyi lett volna az ár, hogy cserébe ide-oda kell szállítani a rokonságot, már megérte..."

S ki nem szarja le, hogy NEKED mi lett volna a jó? Fogd már fel, hogy nem körülötted forog a világ...

Én külső nyomásra tettem le a jogsit 20 evesen. (Szülők, rokonság, tanárok, ismerősök, stb.) Fizették a szüleim, végigszenvedtem rajta magam, s minden, de az óta se vezettem, s nem is fogok. Éppen ezért nem futtan az autósiskolába, mint az osztálytársaim, mikor betöltöttem a korhatárt. Tudtam, hogy nincs azaz isten, hogy én vezessek...

2022. szept. 29. 09:04
 39/53 anonim ***** válasza:
13%

Igen, apud kihasználja a helyzetet, de lehet csak jót akar, mert tényleg kell a rutin. Ne akarj olyan huszonéves lenni, aki az elmúlt 6 évben vezetett összesen fél órát egyedül a forgalomban.

Menj el diákmunkára, dolgozz egy hónapot, max kettőt annyi bőven elég, még zsebpénzed is marad. Kifizeted a jogsit és apád még büszke is lesz rád.

2022. szept. 29. 09:19
 40/53 anonim ***** válasza:
24%
Különben anyátok is dörzsölt, és kiszolgáltatja magát, apádnak ebből marhára elege lehetett. Nyilván a háztartás vezetésért cserébe várja el a sofőrködést, végülis mindenki belead a dolgokba! :D
2022. szept. 29. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!