Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostantól már mindenhová...

Mostantól már mindenhová nekem kell vezetnem?

Figyelt kérdés
Tavaly töltöttem a 18at és akkor apám tett egy olyan ajánlatot, hogy kifizeti nekem a jogsit és kapok egy 2ezer eurós használtautót, DE cserébe a család szolgálatában kell állnom, ha valahová vezetni kell. Akkor örömmel elfogadtam, de azóta apám pofátlanul mindenhová engem ugráltat. Például ha anya megkéri apát, hogy vigye el valahova (fodrász, bevásárlás, akármi) akkor apa lepattintja azzal, hogy "nem érek rá, szolj a fiadnak, majd ő elvisz) Ezen kívül idén két lagziban is voltunk és az egyik 130 kilométerre volt, és onnan is nekem kellett hazavezessek, mert apám nem bírja ki, hogy olyankor ne igyon.

2022. szept. 28. 20:51
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
95%

Fogd föl úgy, hogy a mamahotelben ez a "lakbér".(sokan szeretnék ennyiből megúszni)

Amennyiben végleg besokalltál a "házisofőr" pozíciótól, akkor költözz el.

Igaz, fizetni fogsz majd a kajáért, a tisztaruháért, a szállásért, de minden héten nyersz vagy két órát.

(az meg éppen elég lesz arra, hogy kisírd magad)

2022. szept. 30. 07:42
 52/53 anonim ***** válasza:
82%

Ahh, de jó is lett volna ha ilyen fiatalon kapok egy kocsit, és még a jogsit is fizetik nekem...

Én 26-évesen tettem le a jogsit, és vettem autót. Most is én furikázom anyukámat, minden héten 2x dolgozni, aztán egy héten 1x vidékre, a testvéremhez.

Kérés nélkül.

Közben megbeszélünk mindent, csacsogunk, stb. Nekem jó érzés ennyit lenni vele, mikor tinédzser voltam, én se akartam ennyit lenni az anyámmal, de aztán benőtt a fejem a lágya, és elkezdett hiányozni, és örültem neki hogy halistennek itt van nekem anyukám.

Tekints rá így te is szerintem, hogy majd ha nem lesz neked, több emléked lesz vele. Illetve rutinod is lesz a vezetésben, én az elején mindenkit fuvarozgattam, én ajanlottam fel, munkatársakat is, hogy minél többet vezessek.

Mostanra már nagyon jól vezetek, az elején nagyon bizonytalan voltam. Azt is gondoltam, hogy nem fogom tudni letenni a jogsit, pedig minden elsőre meglett, csak egy kis önbizalom és gyakorlás kellett.

Lehet hogy most ez terhesnek tűnik neked, de később ebből vezetés szempontjából is profitálni fogsz.

2022. szept. 30. 10:52
 53/53 anonim ***** válasza:
51%
Pontosan tudod, hogy vagy lemondasz az autóhasználatról és kifizeted a jogsit, vagy minimum az elköltözésig ezt csinálod, mivel ebben állapodtatok meg. Kíváncsiságból számolhatod az órákat valamilyen (2-3 ezer Ft) óradíjjal beszorozva, de szerintem sokáig kell még furikáznod ahhoz, hogy ledolgozd.
2024. márc. 2. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!