Miben viszitek ma levegőzni a piciteket? 11hetes?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 10:05
1/7 anonim válasza:
Benti ruha plusz vastag overál. 9 fok van kint most. 6.5 hónapos a babám.
2/7 anonim válasza:
És télen -10 fokba mit fogsz rá adni?
3/7 anonim válasza:
a helyedben rugit és bundazsákot adnék rá és persze sapit, sálat :) télen a -11 fokban + harisnyát és pulcsit...
4/7 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:29
Nem az volt a kérdés, hogy TE mit adsz rá, hanem az, hogy mások válaszait kritizáld? :o Biztos rosszul olvastam el a kérdést.
5/7 anonim válasza:
Én is pont ezt kérdeztem volna most:)
Mi egy bélelt naciban, hosszú ujjú bady, + kabát, sapka, meleg zokniban indulunk a 11 hetesemmel. + takaró.
6/7 A kérdező kommentje:
én rövid ujjút adtam rá+egy hosszú újjú body,plüss rugi,kötött pulcsi,sapi,és zsákba tettem.meleg vagy jó?ja és mennyi időre hagyjátok kint?
2010. okt. 1. 11:18
7/7 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:43
:O eszemben sem volt kritizálni csak aztán volt még egy kérdés (télen, -10 fokban..) arra is válaszolni próbáltam :S
nekem már nagy a babám, így nálunk már nem játszik a bundazsák de segíteni akartam a kérdés kiírójának :O
bocs, ha félreérthető voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!