Csípta már meg bolha (talán) a piciteket úgy, hogy legalább 15 pici csípése lett, és napokig nem múlt el?
Először azt hittem hogy kiütés, de volt közepe párnak. Aztán mikor levetkőztettem láttam meg a hátán egy bogárkát, akkora lehetett mint egy bolha, de nem tudtam rendesen megnézni, mert a fiam rámugrott, és kiesett a kezemből.
A bolhán kívül még mi csíphet így?
Fenistillel kenegettem. Van még valami jó praktika erre?
Hát szégyen,nem szégyen,de történt velünk ilyen.Konkrétan a bolhacsípésről tudok csak nyilatkozni.A csípés pillanatában eléggé fáj,úgyhogy ha a fiadat 15-ször csípte meg valami,és meg sem nyekkent közben akkor szerintem nem bolha volt.Ráadásul a bolhát elég nehéz megfogni,tényleg ugrik,ráadásul remekül fut is.Kis dög!
Jajj,közben eszembe jutott,hogy ami még egyszerre sokat szokott csípni (harapni) az a hangya.De gondolom azt felismerted volna könnyen :)
Én rendszeresen össze voltam csipkedve gyerekkoromban. Én csak a viszketésre emlékszem, szinte mindig kivakartam. Tavaly a szúnyogcsípésre a kisfiamra a Fenistilt kentem, talán használt.
Nagyon alattomos a bolha, sokszor hetekig sem lehet megtalálni, csak a csípésekből tudni, hogy még a lakásban van. Egy barátnőm már kínjában Chemotox-al fújta be az ágyát. Én a kutyáktól, macskáktól szedtem össze, de buszon is láttam már pattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!