Belerakjátok a piciteket a járókába? Mennyi idős?
Én az első perctől kezdve használom mind a mai napig. Az elején azért, mert kétszintes a házunk, és így mellettem volt egész nap a földszinten.Nekünk emelhető a járókánk és szintén elég nagy, mint az első válaszolónak. Abban aludt napközben, abban játszadozott hasonfekve mikor kicsi volt. Akkor került ki belőle mikor kúszni kezdett, de sokat raktam vissza, hogy ne pakolásszon örökké.
Most 15 hónapos, de szinte nincs olyan nap, hogy ne raknám be pár percre. Leginkább mikor a mosogatógépbe pakolom a koszos edényeket vagy csöngetnek. A gépbe mindig be akar mászni, dobálja ki a zsíros tányérokat:(
Meg is sértődik ilyenkor, de 1 perc múlva már el is hallgat, elkezd játszani a tanuló kutyussal, mert azt nem engedem kihozni a járókából, mert akkor már a homokozóban landolt volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!