Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 éves babátok, mennyi időt...

1-2 éves babátok, mennyi időt tölt a nagyival vagy más családtaggal?

Figyelt kérdés

Kisfiam 18 hónapos és már egész pici kora óta anyukámnál alszik minden 2. hétvégén.

Én azért találom jónak ezt a megoldást mert:

1. Nekem is kell pihenni és a babának is jobb egy kiegyensúlyozott anya,mint egy kialvatlan ideges.

2.A párommal is kell kettesben lennünk,sok házasság azért megy tönkre mert a felek nem maradnak többé kettesben a baba után.

3. A nagyszülők is akarják,hogy ott legyen,alig várják.

4.Igy a fiam nem visszahúzódó,szépen elvan anyáméknál és ha ne adj isten valami történik(kórházba is kerülhetek),nem lesz az,hogy ki vigyáz a gyerekre,mert nincs el sehol.

Érdekelne másoknál ez hogy van.

2010. szept. 30. 23:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Értem amit irsz de nem mindenkinél van igy,ahogy megfogalmaztad.

Amit te írtál az egy véglet,nem kell ennyire végletekben gondolkodni,az aranyközépút a jó.

A saját példámat tudom csak leirni,ahogy eddig is tettem, én nem erőltetem anyára,ők kérdik hetente,mikor viszem végre.

A fiam imád ott lenni mivel mi panelosok vagyunk ott meg jó nagy kert van.

Hidd el én tudom mi a család,ezért nem szenved a fiam hiányt semmiben,sőt...

Orvosok szerint akiknél eddig voltunk(bármi okból),megjegyezték,hogy feltűnöen kiegyensúlyozott gyerek.

Végül de nem utolsó sorban,nem vagyok rosszabb anya nálad,mert a nagyinál szokott lenni a fiam.Én ugyanugy szeretem,kényeztetem,játszom és foglalkozom vele és szabadságot is adok neki,ráadásul rengeteg plusz szeretetet is kap a családtól,ami csak a hasznára válik.

Magamnak és a férjemnek szültem a fiamat,de nem sajátitom ki,engedem,hogy más is szeresse és vele lehessen,anélkül,hogy mindig árgus szemekkel figyelném.

Köszönöm a véleményed,örülök,hogy megosztottad velünk.

Jó minél több véleményt hallani.:)

2010. okt. 4. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy még válaszoltál.

Persze igazad van, és egyáltalán nem gondolom, hogy valamelyikünk is rosszabb , vagy jobb anya lenne.

Mi kertes házban lakunk, és meg tudom érteni amit írsz, mert el se tudnám képzelni mit csinálnék ha nem tudnám levinni az udvarra ahol kedvére rohangálhat, annyit hintázik amennyit akar stb..+ minden baba más és más.

Nekem szerencsém van, mindent meg tudok csinálni mellette, naponta még 2* alszik 1,5 órát+ végigaludja az éjszakát fél9-7-ig már 2 hónapos kora óta.Így pihenni is tudok, és a férjemmel is együtt lenni.

Jó babázást és

2010. okt. 4. 15:26
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ilyen esetben megértem,hogy nem érzed szükségét,annak,hogy másra bizd a kicsit.

Nagyon fontos szerintem is,hogy a férjünkkel is kettesben legyünk.

Jó nektek,hogy családi házban laktok,ne értsd félre nem irigylem,na jó egy kicsit de csak a babám miatt:DDD

Minden jót nektek is:)

2010. okt. 4. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!