Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 éves babátok, mennyi időt...

1-2 éves babátok, mennyi időt tölt a nagyival vagy más családtaggal?

Figyelt kérdés

Kisfiam 18 hónapos és már egész pici kora óta anyukámnál alszik minden 2. hétvégén.

Én azért találom jónak ezt a megoldást mert:

1. Nekem is kell pihenni és a babának is jobb egy kiegyensúlyozott anya,mint egy kialvatlan ideges.

2.A párommal is kell kettesben lennünk,sok házasság azért megy tönkre mert a felek nem maradnak többé kettesben a baba után.

3. A nagyszülők is akarják,hogy ott legyen,alig várják.

4.Igy a fiam nem visszahúzódó,szépen elvan anyáméknál és ha ne adj isten valami történik(kórházba is kerülhetek),nem lesz az,hogy ki vigyáz a gyerekre,mert nincs el sehol.

Érdekelne másoknál ez hogy van.

2010. szept. 30. 23:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ:)
2010. okt. 1. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
11.11-esnak: én sem azért szültem, hogy pihenjek + bulizzak, de nem is gondolom hogy ez tilos lenne kisgyermekes szülőknek.
2010. okt. 1. 11:23
 13/23 A kérdező kommentje:

Mi nem járunk bulizni a férjemmel,de pihenésre mindenkinek szüksége van,akkor is ha babája van.Imádom a fiam,ő a legfontosabb,de én örülök,hogy így elvan anyuéknál.Szerintem nem attól leszek jó anya,ha nem engedem máshoz,és mindig csak én-én-én vagyok neki.Nem jó ha valaki teljesen feláldozza magát,a babák és a férjek sem egy kimerült anyát szeretnének.Az én férjem például 4 műszakban dolgozik,és neki is jó ha kicsit csendes a ház és tud pihenni(attól függetlenül,hogy imádja a gyereket),de a picink sosem hagyja aludni,hiába viszem ki, az ajtón dörömböl neki:DDD

Köszönöm a válaszokat,nem egyezhet mindenki véleménye és ez igy természetes.:)

2010. okt. 1. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

11:23-nek tök igaza van

Múlt héten baromi jólesett hajnalban hazajönni ,előtte egész éjjel táncolni.

Azért mert kétgyrekes anya vagyok,hordjak csumpis ruhákat, legyen szőrös a lában és állandóan üljek otthon.

Mer már nem illik jól érezni magam.

Szerintem a nagyszülőnek is jólesik, ha ottmarad az unoka, soha nem értettem miért kell a szülőnek magához láncolni.

2010. okt. 1. 12:14
 15/23 A kérdező kommentje:

12:14-es ezt jól megfogalmaztad,tetszik nagyon:)))

szőrös láb:DDDD

Tényleg kell a pihi vagy kikapcsolódás az anyukáknak.

2010. okt. 1. 12:16
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

00.02-es vagyok. Kikérem magamnak, nem ülök itthon egész nap, nem hordok "csumpis ruhákat" és nem szőrős a lábam. :D

Attól, hogy az itthoni kis fészekben nőnek fel a gyerekeim, és nem passzolom le őket sehova, tök jól működik minden. Nem bírálok senkit, mindenki úgy csinálja, ahogy neki beválik.

2010. okt. 1. 22:49
 17/23 A kérdező kommentje:

Természetesen nem egyezhet mindenki véleménye ahogy már írtam is,kedves utolsó nektek igy a legjobb.

Ezért is tettem fel a kérdést mert érdekelt ki,hogy vélekedik erről,vagy ki hogy szokta a nagyikkal megoldani:)

De ez a szőrös láb nagyon jó :DDD

Nekem sem az szerencsére:D

2010. okt. 1. 23:23
 18/23 anonim ***** válasza:
34%

11.11-es vagyok csak most tudtam megnézni a válaszokat, hát nem sőrös a lábam nem vagyok topi, sőt a gyermekem mindenkivel jól elvan nem láncolom magamhoz, ha itt van a nagyi vele van én meg csinálom a dolgom DE OTT VAGYOK HA SZÜKSÉGE VAN RÁM.

Amíg nem tudja megmondani mit akar addig nem passzolom le sehová, de később, ha ezt akarja Ő akkor persze menni fog, én meg érte ha szeretné.

Amúgy a családban láttam rá pldát, hogy mindig lepasszolták a gyereket,és igen a nagyi öröl neked nem fogja mondani, hogy fárasztóü ez neki állandóa, de ha idős az lehet, ha meg fitalabb neki is lehet más dolga, de nem fogja azt mondani, hogy ne vidd az unokát, agyereket pedig láttam szenvedni az anyja hiánya miatt nem 1* de ezt sem fogja neked elmondani a nagyi mert miért is tenné.

Amúgy meg van a véleményem azokról akik mikor hétvégén végre együtt lehetne a "család"(amit itt nem neveznék annak a gyereket lepasszolják ők meg élik világukat és nyaralni is elmennek akár hetekre, úgy hogy a gyereket otthagyják vmeyik nagyinál.Kérdem én akkor miért vállalták.

És amikor 10-en x év múlva nézegetik a fényképeket mit mond ekkor voltunk tunéziába te 1 éves voltál.

Tégrd nem vittünk mert anya és apa kettesben akart lenni nem tudta felfoni mi a család.(ezek a párok kétlem hogy akkor már együll tesznek)Nagyon gyorsan felnőnek és nemsokára itt lesz az az idő, hogy Ő mondja már nem veletek, hanem a haverjaival megy. akkor én tiszta szívemből nyugodtan engedhetem mert tudom én már mindent meg adtam neki, most ez az időszak jön, te akkor mit mondasz?

Remélem még ránéz valaki főleg a kedves lepasszolók!!!!

2010. okt. 4. 10:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok hibáért, de elszállt az agyam+ felébredt a kis drágám, remélem azért érthető.
2010. okt. 4. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyik "lepasszoló". Szerintem neked sem ártana egy kis pihenés, akkor talán nem húznád fel magad azon, hogy ki hogy neveli a gyermekét.

Egyébként én nem ítéllek el amiatt, hogy magadhoz láncolod a gyerekedet, szíved joga, de akkor Te se ítélj el engem azért, mert én családban nevelem, nem pedig "magamnak szültem".

2010. okt. 4. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!