Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos kisfiamat itthon...

9 hónapos kisfiamat itthon hagyhatom a nagyival 3 napra? (péntektől-vasárnapig)

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem túl jó ötlet.Egyrészt kicsi még másrészt a nagyi nem biztos hogy mindig tudja mi baja.Áltlában a gyerekek hétvégére betegednek le és akkor a nagyi mit csinál vele?
2009. jan. 24. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt te tudod a legjobban, milyen viszonyban van a pici a nagyival. Ha napi szinten látja, jól ismeri és te nyugodt szívvel rá mered bízni, miért ne?
2009. jan. 24. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Ha megbízol a nagyiban, akkor talán...

Azért írom, hogy talán, mert bár az én anyukám óvónő, nagyon megbízok benne, de a 10.5 hós kisfiamat még 1 napra se hagynám rá, pedig napi szinten találkoznak, mivel 1 házban, de külön emeleten laknak!

Még pici egy ekkorka baba ahhoz, hogy huzamosabb ideig távol legyen az anyukájától. Van, amikor csak az anya jó, anya tud segíteni, vigasztalni!

2009. jan. 24. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok...

Bár semmi közöm hozzá, de miért nem viszitek magatokkal a babát?

2009. jan. 24. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

sok a ha

ha ugy erzed el tudja latni

ha nem fel a baba tole

ha bizol benne

ha nem fog kb felorankent eszedbe jutni, hogy mi lehet a babaval

en tulaggodnam magam, ezert nem biznam ra, de tenyleg nagymamaja és gyereke, no es persze anyukaja valogatja, siman el tudok kepzelni olyan nagyszulot is, akire ra lehet bizni, csak nekunk nem ilyen, meg én aggódós vagyok, sose bocsatanam meg magamnak, ha epp akkor tortenne valami.. azert legtobb nagyszulo tobb, mint 20 eve szult, hiaba van tapasztalata, akkor mas volt minden.. meg tudod, van ahogy mas csinalja, meg van, ahogy mi csinaljuk, es en szeretem, ha ugy van, ahogy mi csinaljuk

2009. jan. 24. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
elösször probáld ki hogy 1éjszakát van távol töled,ha ott nincs probléma tuti késöbb sem lessz.élj a segitséggel,ha megteheted.
2009. jan. 24. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
Én semmiképpen nem tenném!Kb 3,4, éves kor körül lehet másra bízni a gyereket.Persze pár órára egy délelőttre vagy délutánra megoldható a nagymamával is ,de hosszabb távra nem ajánlatos.Ezt én nem magamtól szedtem hanem Vekerdy tamás monddta.
2009. jan. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!