9 hónapos kisfiamat itthon hagyhatom a nagyival 3 napra? (péntektől-vasárnapig)
Ha megbízol a nagyiban, akkor talán...
Azért írom, hogy talán, mert bár az én anyukám óvónő, nagyon megbízok benne, de a 10.5 hós kisfiamat még 1 napra se hagynám rá, pedig napi szinten találkoznak, mivel 1 házban, de külön emeleten laknak!
Még pici egy ekkorka baba ahhoz, hogy huzamosabb ideig távol legyen az anyukájától. Van, amikor csak az anya jó, anya tud segíteni, vigasztalni!
Utolsó vagyok...
Bár semmi közöm hozzá, de miért nem viszitek magatokkal a babát?
sok a ha
ha ugy erzed el tudja latni
ha nem fel a baba tole
ha bizol benne
ha nem fog kb felorankent eszedbe jutni, hogy mi lehet a babaval
en tulaggodnam magam, ezert nem biznam ra, de tenyleg nagymamaja és gyereke, no es persze anyukaja valogatja, siman el tudok kepzelni olyan nagyszulot is, akire ra lehet bizni, csak nekunk nem ilyen, meg én aggódós vagyok, sose bocsatanam meg magamnak, ha epp akkor tortenne valami.. azert legtobb nagyszulo tobb, mint 20 eve szult, hiaba van tapasztalata, akkor mas volt minden.. meg tudod, van ahogy mas csinalja, meg van, ahogy mi csinaljuk, es en szeretem, ha ugy van, ahogy mi csinaljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!