Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fogadja az idosebb...

Hogy fogadja az idosebb generácio, hogy másképp etetitek a babátokat, mint ok annak idején?

Figyelt kérdés
Nálunk elég nehezen viselik, foleg a párom szulei cikiznek még most is, pedig már 9 honapos a picur. Már céloztak a konyvbol nevelt "sablongyerekekre" is. Pedig szo sincs errol, csak itt-ott utánaolvasok dolgoknak és kulonosen a hozzátáplálással kapcs. kotom az ebet a karohoz. Eléggé megromlott a viszonyunk, amiota megvan a kicsi, foleg az eltéro nézetek miatt meg hogy kicsit vagányabb lettem a szulés után, és kiállok a nézeteim mellett. Ha másnak is volt ilyen gondja, várom a tapasztalatokat.
2008. dec. 25. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Éppen tegnap kaptam meg az anyósomtól, hogy neki 3 hónaposan már babot adtak, az én fiam 8 hónapos. A legtöbb nézeteltérés a hozzátáplálás miatt van, a legrosszabb viszont az, hogy a férjem is teletömi a gyermekekünket minden foöldi "jóval", például kenyérrel, csokival. Már azt is mondták, kár hogy van internetünk, ahol minden "okosságot" leírnak. Szóval én is el vagyok egy kicsit keseredve.
2008. dec. 27. 15:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Picit megnyugtat, hogy máshol is így van, mert tényleg nem konnyu. Sok kitartást mindenkinek:)
2008. dec. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!