Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire figyeljek, ha hazamegyünk...

Mire figyeljek, ha hazamegyünk a kórházból?

Figyelt kérdés

Holnap engednek ki a kórházból egy 4 napos babával. Otthon van egy 3,5éves ovisunk, aki épp mára kezdett köhögni, lázasodni, eléggé taknyos is.

Ne engedjem a baba közelébe? Vagy ha a kicsi is elkapja, mire kell figyelnem? Ha belázasodna ő is, akkor rögtön kórház? Nagyon be vagyok pánikolva.

2022. dec. 10. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

A tápszer is tökéletes, nem fogja az anyatej semmitől megóvni, meggyógyítani a babát.

D vitamin cseppeket is fontos adni. Főleg, ha anyatejes.

2022. dec. 11. 08:37
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

#11.

Senki nem mondta, hogy az anyatej gyógyítja meg, vagy a tápszer nem jó.

2022. dec. 11. 08:51
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
11es, nem, a tápszer nem tökéletes. Az anyatejben vannak olyan immun anyagok amik igen is megvédhetik a babát. D vitamint meg 2 hetes koráig nem lehet neki adni hacsak nem akarod tönkretenni az emésztését.
2022. dec. 11. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

#13.

Végre! Pontosan így gondolom én is!

12.

2022. dec. 11. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

Az anyatej nem gyógyít meg, csak védettséget ad. Nem azt jelenti, hogy nem lesz beteg a baba, de könnyebben átvészeli.

Olyan, mint bizonyos védőoltások. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tápszeres babák mind betegessek, mert az immunrendszerük lehet attól még erős.

Le lehet pontozni a 10-es válaszom, de nálunk bevált, nem pinpongozunk a betegségekkel. Ketten vagyunk a Férjemmel, ha valamelyikünk kiesik egy betegség miatt, az egész család szív. Nincs nagymama, más rokon, aki besegítsen.

Remélem minden rendben lesz Veletek Kérdező! Itt most ez a fontos... 🙏😍

2022. dec. 11. 12:12
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

3 éves lesz a nagy, december végén, már oviba jár

Kicsi 7 hónapos

Majdnem elvesztettük, ha nem vagyok figyelmes 😭😭 olyan virust hozott haza az oviból, ami a kicsinek orrfolyást okozott. Inhaláltam, szivtam az orrát. Ugy tünt՝minden okés...Egyik este hörgést tapasztaltam nála, aznap este nem is aludtam, ott ültem mellette

Másnap kórház, hörgőgyulladás, bekerültünk a kórházba, mellkas röntgen... tüdőgyulladás

Se láza, sem köhögése nem volt,csak a hörgés, amit hallottam

Egyből antibiotikum, vénásan, infúzió

15 napig voltunk bent, hát nem kívánom senkinek

Azt mondta a doki,ha nem viszem, csak pár nap múlva, lehet nem tudják kezelni

Orvosi javaslatra, a nagy oviba nem mehet,csak ha a kicsi betölti az 1 évet,vagy másfelet

Magyarul majd szeptembertől, amikor már rendesen oviköteles ...

Teljesen kivagyok azóta is

2022. dec. 11. 13:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondták, hogy mitől volt?

Jesszusom! Nagyon sajnállak! Remélem már jól van! És soha többé nem kell ezt átélned!

#15.

2022. dec. 11. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Nekem a tápszeres nagyom az életben nem volt beteg, maximum folyt az orra, az anyatejes kicsi meg tüdőgyulladással kórházba került. Vérvételek, infúziók, hatalmas kötés a karján, fulladozva köhögött, alig evett, rengetegszer belilult én meg rohantam a szobából az orvoshoz, rettegtem hogy mi lesz vele, de megerősödött, meggyógyult. Ez tavaly december közepén történt. 3 covid tesztet csináltak neki, ami után 6(!!) hónapig vérzett random az orra, ha erőteljesen el kezdett sírni. Majd újra kórházba kerültünk vele, ezúttal tényleg coviddal, idén februárban. Nagynak semmi baja nem volt.
2022. dec. 11. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
39%

#18. Sajnálom, hogy így jártál! Az anyatej nem védi meg mindentől sajnos, de sok dologtól igen! A tápszer nem csodaszer szintén, de mint írtam is, az immunrendszeren is sok múlik!

Remélem már minden rendben Veletek! 😍

2022. dec. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!