Szerintetek korai a fotóst aznapra hívni, amikor hazamegyünk a kórházból?
Művészfotó-sorozatot szeretnénk ha lehet minél korábban (baba még nem született meg). Most férjemmel éppen ezen torzsalkodunk, mert szerinte az korai.
Szerintetek?
Erre nem nagyon tudok se köpni, se nyelni...
Szóval izé...korai igen...
Nekem legalábbis eszembe sem jutna ez és az első otthoni napunkon nem kívánnék semmilyen idegent a lakásomban, de még a másodikon sem...
Eszembe nem jutna arra a napra hívni fotóst amikor hazamentünk a kórházból. Akkor tök hulla voltam, alig vártam h aludjak, pár napot legalább várnék vele a helyedben.
Ennél még az is jobb ha a kórházban fotózzák a babát.
Orultem, hogy elek;) Fajt mindenem, ket hetig az ules is.
Ettol fuggetlenul lehet, hogy te bomba formaban leszel.
Harom gyerekem van.
Ilyen rugalmas az a fotós?
Még ha tudod is előre a szülés napját, azt mégis honnan, hogy mikor engednek haza?
Mi 5 napot voltunk bent a szokásos 3 helyett, mert besárgult.
Tényleg, remekül is mutatott a (házi) fotóinkon. :D Azon túl hogy természetesen nekünk gyönyörű, tökéletesen lehetett követni a képeken, hogy mikor múlt el a sárgasága.
Nyugodjatok már le, az újszülöttfotózást asszem max 8 naposan szokták megejteni, mert akkor még alszanak a babák, mint a bunda, és lehet őket "hajtogatni". Semi bajuk nem esik közben.
Kérdező, nem, eszembe se jutna aznapra hívni. A kórházban napokig nem aludtam, úgy néztem ki, mint a mosott szar, adj magadnak egy napot aludni, és utána hívjad a fotóst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!