Szülés után amíg bent vagyunk a kórházban, a pelenkát a kórház adja a babára, vagy nekünk kell bevinni?
Figyelt kérdés
Arra a pár napra kell vinni pelust, vagy olyankor minden baba a kórházi készletet használja?
Melyik kórházban hogyan van?
2022. dec. 10. 14:12
31/32 anonim válasza:
Szombathelyen nem kellett semmi. Kaptunk korlátlan mennyiségben pelenkát, popsitörlőt(mondjuk ezt vittem, mert elég fogyóeszköz volt), popókrémet, köldökcsonk ápolót és fülpucolót is, amivel körbetörölgettük nekik, valamint ruhát is kaptak minden nap tisztát vagy ha baleset történt és fürdették is őket la roche posay márkás tusfürdővel. Fiamnak száraz volt a bőre, így adtak neki több db la roche posay tasakokat/mintát, azzal tudtam kenegetni, amíg bent voltunk. Viszont ami tényleg fogyóeszköz volt az nekem a wc papír és egy rahedli betét. Az elején adtak extra vastag betétet kb 3-4 db-ot, de hát ugye az 4 napra édes kevés, ami meg nekem volt abból kènytelen voltam egyszerre kettőt használni, hogy ne áztassak szét mindent.
32/32 anonim válasza:
Szombathely fantasztikus kórház! Lehet ezt így is...
A betétből tényleg jó ötlet sokat és nagyot pakolni. Illetve létezik eldobható menstruációs bugyi is, ami szülés utánra nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!