Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után amíg bent vagyunk...

Szülés után amíg bent vagyunk a kórházban, a pelenkát a kórház adja a babára, vagy nekünk kell bevinni?

Figyelt kérdés

Arra a pár napra kell vinni pelust, vagy olyankor minden baba a kórházi készletet használja?

Melyik kórházban hogyan van?

2022. dec. 10. 14:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%

#9.

Nekem eddig mindhárom gyereknél jó volt a lista.

Ha visz az ember ruhát, akkor számoljon vele, hogy nem kapja vissza esetleg.

(Egyik Fiam sem volt 3 napig ugyanabban a ruhában. Fürdetés után, amit én csináltam, tisztát kaptunk.)

2022. dec. 10. 16:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

2kórházban szültem

Az első pelust adták a többi saját.

Roooming van, szóval te látod el a babàt, a kocsiba pedig elvàrják, hogy 2 db pót legyen..

2022. dec. 10. 19:24
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

-ban

Bocs másképp akartam eredetileg

2022. dec. 10. 19:25
 24/32 anonim ***** válasza:

Mindent vigyél! Én Győrben szültem és ott nem adnak, viszont ha elvitték megvizsgálni és akkor kakilt be akkor ők kicserélik a kórházi pelusra. Fürdetésnél amikor vitték én oda készítettem mindent ( ruha, pelenka) popsi törlőt nem raktam egyedül nekik.

Rajta volt a kelengye listán amit a védőnő adott, hogy mit vigyen a kismama a kórházi csomagba. Nekem rajta volt a pelenka, popsi törlő és popsi krém is. Egyedül alkoholt nem kellett vinni amit köldök csonk ápoláshoz használnak, mert azt ők elintézték fürdetésnél.

2022. dec. 10. 19:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ruhát is vittem, nálunk az első nap a kórháziban volt ( délután szültem) és másnap mikor vitték fürdeni akkor adtam sajátot és mondtam hogy amiben van az kórházi. Azt nem is hozták vissza, de aztán utána nap amikor elvitték a levett ruhát automatikusan hozták vissza.
2022. dec. 10. 19:46
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Békéscsabán mindent adnak, csak hazamenős ruha kellett tavasszal
2022. dec. 10. 23:11
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki kórházban szültem 3,5 éve. Itt mindent kellett vinni, ruhát nem volt muszáj de én jobb szerettem volna ha a sajátjában van. Nálunk pl amit adott a védőnő listát full hiányos volt, mivel nem volt tapasztalatom ezért a férjem nem keveset kellett hogy futkosson mindig valamivel a kórházba. Így ebből tanulva én most a kistesónál inkább több mindent viszek mint amire szükség lehet.
2022. dec. 10. 23:32
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút kórház függő.

Zalaegerszegi kórházban 3 éve napi 5 plusz adtak, ha az elfogyott, akkor kellett a saját.

Ruha csak a hazamenos napra kellett, addig ottani ruhában voltak a babák. Popsitorlot, krémet vinni kellett.

2022. dec. 11. 09:10
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Minden kórháznak van saját listája mit kell vinni a babának, szülőszobára, és a gyerekágyas napokra. A védőnő adhat akármilyen listát, ha ez kórházanként eltér.

Én a Bajcsyban szultem 2021-ben, pelenka, popsitorlo, textilpelus és egy kis cumisüveg kellett a babának. Popsikremet és ruhát adtak, csak hazavivős kellett,meg mondjuk ha kérsz fotókat, arra egy ruha.

2022. dec. 11. 10:28
 30/32 anonim ***** válasza:
17%
Nekem a védőnő a kórházi listát adta, elméletileg kapcsolatban áll a kórházzal.
2022. dec. 11. 10:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!