Amikor utcán kell tisztába tenni a babát, akkor ti mennyire szoktatok elvonulni?
Hidegben nem pelenkáznám szabadban, keresnék valami plázát, ahol tudom (nagyvárosban)
Melegben pedig épp annyira, amennyire érzem h jó. Én sem akarom, h mások a gyerekem nemiszervét nézegessék és sztem mások sem akarják, hogy az orruk előtt pelenkázzak.
"bárkinek eszébe jutna 4 fokban az utcán pelenkázni."
És gondolom senki nem utazik ilyenkor babával, senki nem viszi sétálni, a baba nem kakil sose ha fázik, stb.... Na persze..
Sétálni általában nem a világ végére mennek, hanem a környékre, ahonnan haza lehet menni és otthon pelenkázni. Pesten minden sarkon van egy pláza, van annyi esze, hogy bemegy. Ha utazik, vagy ott van a kocsi, vagy, ha tömegközlekedéssel, akkor a vonat/buszállomáson wc, vagy minimum váróterem. De te nyilván olyan helyzetre gondolsz, amikor valamilyen rejtélyes okból egy zsákfaluba kell utazniuk, nincs kocsijuk, de jár ott busz/vonat, csak váróterme nincs, de azért kérdés, hogy elbújnak-e a hömpölygő embertömeg elől. Aha, tényleg tök hétköznapi szitu. Ja, nem.
"Pesten minden sarkon van egy pláza,"
Hol írtam, hogy Budapestiek vagyunk?? Konkrétan 180 km-re lakom Bp-től, lassan 4 éve nem jártam fent.
A vasútállomás/buszállomás mosdók pedig sok helyen olyan retkesek, hogy csak na.
Kérem, a továbbiakban csak olyan válaszoljon aki tud értelmeset hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!