Miért van az, hogy 8 hós babám éjjel 1* felkel, ha az ágy mellett állok, alszik, ha ellopakodok, akkor üvölt?
Figyelt kérdés
szeparációs szorongás lehet??! mit tegyek ellene?
külön szobában alszik, és ezen jó lenne nem változtatni :((
2010. szept. 30. 16:27
1/2 anonim válasza:
Én nyolc hónapos babámat nem tettem külön szobába. Ott volt az ágya tőle nem messze, és ha éjjel felsírt, odanyújtottam neki a kezemet és megnyugodott. Az a kisbaba tudod hogy érzi magát távol az anyjától, mintha egy lakatlan szigeten élne teljesen egyedül. Nekünk a gyermekünk 4 éves korától került át másik szobába.
2/2 anonim válasza:
Az én babám ugyanezt csinálta! Szinte mindig észrevette, amikor kimentem. De ez csak egy hétig volt így utána megszokta.
Végső esetben jó lenne, ha együtt aludnál (egy szobában) el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!