3 hónapos baba mellett moziba menni, tényleg nem "helyes"?
A férjednek is meg kell tanulnia a babával lenni. Ő az apja. Plusz ha most egy kicsit felnőtt Nő is leszel arra a 3órára(smink parfüm csini ruha, szupi séró) akkor a babád egy nyugodt boldog anyuval lesz.
Na meg benne van a pakliban, hogy a bébi végig alszik:)
Jó szórakozást.
Hülyeség, menj nyugodtan!:)
Arról nem beszélve, hogy neki is jó, ha mással is van néha, könnyebb lesz neki alkalmazkodni, ha tényleg valami "fontos" dolog miatt nélküled kell lennie. PL., újra terhes leszel, és kórházba kell menned...vagy bármi.
A lelkedről nem is szólva. Egy boldog anyuka a legjobb a babának. Ne hagyd elrontani az örömödet, főleg ha a férjed jól elvan vele! :)))
Édesanyád valószínűleg egy pillanatra sem hagyott magadra pici korodban és úgy gondolja, ha egy nő gyereket vállal, akkor ne csináljon semmi mást.
Én ezt elég régimódi gondolkodásnak tartom, főleg amai világban.Itt ha már nem maradsz nő a férjed szemében akkor repülsz egy csinosabbért, fiatalabbért stb.
Lehet kicsit durván fogalmaztam, de ez van:)
Kell, hogy néha magaddal is törődj, azért mert van egy gyereked még nem kell bebábozódni.A babád akkor is szeretni fog, ha néha magadra is fordítasz egy kis időt!
Kell néha egy kis szabadság otthonról az állandó gügyögés és szoptatás mellől, mert ha nem teszed majd akkor leszel depressziós, mikor a gyerek bölcsibe vagy oviba megy és nem tudsz majd mit kezdeni magaddal.
Én nem vagyok túl szerencsés, a párom pelenkát sem hajlandó cserélni, nemhogy etetni, úgyhogy az én max kimenőm 2 óra, az is inkább akkor ha a lányom alszik, mert apa "nem bír" vele.Pedig nagyon jó kislány, sosem sír ok nélkül, a világ legjobb gyereke.
10,5 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!