3 hónapos baba mellett moziba menni, tényleg nem "helyes"?
MÁsodik babával én már két hónapos korában elmentem tornázni. Ráadásul hetente. :o) Kb. 3 óra volt az is.
Az a kérdés, hogy elfogadja-e a lefejt tejet cumisüvegből, ezt célszerű akkor kipróbálni, amikor Te is otthon vagy. Ha igen, akkor minden további nélkül mehetsz. :o)
Akkor elmondom neked, hogy én a múlt héten voltam fodrásznál, amikor 5 hetes volt a kislányom, satírozták, vágták a hajamat, majdnem 3 órát tartott, a férjem volt a picivel és a 2,5 éves kisfiammal. Neki ez természetes. Már az első babámra is sokat vigyázott, de most meg már rutinosabb is, simán bevállalja. Én nem hagytam otthon lefejt tejet, alapjáraton is 3 óránként szopizik, addigra hazaérek, mire megéhezne.
Nehogy már ne lehessen semmi mást csinálni egy kisbaba mellett, nekünk is ki kell mozdulni itthonról, különben becsavarodunk....
Anyukád meg ne szóljon bele az életetekbe, a Ti dolgotok!
Nyugodtan menj és ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel! Neked is kell egy kis szórakozás, hogy boldog kiegyensúlyozott anyuka lehess!
Nem lesz semmi baj..apuka is profi:)!!!
Menj és érezd nagyon jól magad,ha van lehetőséged rá:)
Majd írd meg mit néztél:)!!
Jó mozizást...és ne kattogd végig a filmet,h jajj milehetotthon:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!