Miért lenne idétlen név? Na meg hogy jön ide, hogy nem állok ki érte? Azért ez merész következtetés.
A név nekem is tetszik, csak ez is épp egy gyümölcs név és ugyanazok fordultak meg a fejemben, mint amit leírtak. De ha neki nem tetszik majd simán meglehet változtatni. Nem kell ezen rinyálni. Főleg nem ilyen messzemenő következtetéseket levonni a szinte semmiből.
Nézd meg, hogy hány gyümölcs, zöldség, virág név van a világon. Még égitestekről is neveznek el gyermekeket.
Csakhogy mire a gyerek meg tudja mondani hogy nem tetszik a neve már visszavonhatatlan károkat okozhatnak a lelkében.
Nevezd át magad inkább a gyereknek meg adjatok normális nevet.
Miért lenne idétlen név?
ha gyümölcs név akkor csak idétlen lehet. Szegén kislány őszinte részvétem neki.
Az Alma név eredete: német
Az Alma név jelentése: kegyes, tápláló ( Az Amalberga, Amalgund önállósult német becézőjéből származik )
19es igen károkat okozhatnak. Engem is csúfoltak a nevem miatt és mivel nem voltam egy nagyszájú kislány, a végén már dadogtam. Nevet változtattam, de még most, felnőtt nőként is gyomorgörccsel mutatkozom be, pedig átlagos nevet vettem fel. Bizony könnyen meg tudja nyomorítani a gyerek lelkét akár egy név is.
De a te dolgod te gyereked, neked kell a szemébe nézned ha azzal vádol miért szúrtatok ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!