1/42 anonim válasza:
Röviden és tömören nem tetszik. Bocsánat!
2/42 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. De senki sem egyforma gondolkodású, vannak akiknek tetszik, lehet nektek is, de névválasztásnál arra is gondolni kellene hogy késöbb a gyereknek lehet ebből htáránya, többet tudják csúfolni, viccelődni ami neki lehet sértő lesz. Ha esetleg 2 keresztnéven gondokodtok akkor másodiknak lehet, de első azért jobb ha normális név.
Nekem ez a véleményem.
3/42 anonim válasza:
A párom is hasonlót akar. Azzal érveltem, mint amit a második válaszoló írt. Hajthatatlan. Tehát úgy döntöttem, hgy legyen. Ha nem tetszik majd a gyermekünknek megváltoztatjuk.
4/42 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek eddig eszünkbe se jutott. De aztán kisfiam bölcsis társa Alma és annyira megtetszett csak félek , hogy kèsőbb esetleg a barátai csúfolnák. Ezért is kérdem , hogy másnak is van ezzel a névvel egy fajta furcsa érzése.
2022. dec. 2. 15:12
5/42 anonim válasza:
Ellenszenves, mint kb az összes gyümölcs és virágnév.
7/42 anonim válasza:
Maximum második névnek, normális név mellé, hogy kapjon esélyt választani
8/42 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni?
Nekem sem tetszett sokáig a nevem, pedig nem gyümölcs és nem is virágnév, hanem normális név. Ennek ellenére ígyis találtak módot a csúfolásra.
9/42 anonim válasza:
Egy kövér kislány jut róla eszembe.
10/42 anonim válasza:
8as, azért, mert már most se vagy képes kiállni a gyerekedért, mi lesz később? Simán elnézed hogy az apja elszúrja az életét valami idétlen névvel csak mert hajthatatlan..gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!