Ott meritek hagyni szabadon a mászó babát a szobában úgy h kimentek és nem látjátok h mit csinál?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:43
11/13 Nikcsi válasza:
Ugyanez van nalunk is amit az utolso valaszolo irt. Ha nagy a csend jobban szaladok, mintha sirna. :)
12/13 anonim válasza:
Nálunk is szabadon "garázdálkodik" a gyerek, és ha ténykedek valahol, általában jön utánam. De eléggé bababiztos a lakásunk, nincsenek vezetékek, a konnektorok el vannak látva védővel, az éles asztalsarkon szintén sarokvédő van. De nálunk is az van, ha nagy a csönd, meg kell keresnem a lakásban, mert valahol rosszalkodik. Épp a minap óvatlan voltam, és a fürdőben elöl hagytam a WC papírt. Mire rátaláltam a gyerekre, már miszlikre aprított egy egész tekercset. :)
13/13 anonim válasza:
Igen. 1 éves, mostanában még a Wcre is jön utánam, de egyébként jól eljátszik egyedül, úgyhogy hagyom. Ha a konyhában vagyok, akkor oda jön utánam, a fiókokat pakolja ki, amíg csinálok valamit. A nappaliban az újságokat dobálja-tépi szét, a szobában a zoknis-bugyis fiók a kedvence, azt is előszeretettel kipakolja.
Ha épp nem ezen csínytevések egyikét követi el, akkor autókázik a szobában, vagy építőkockázik, formabedobózik.
Úgyhogy egyedül tudom hagyni, ha megunja a játékot, úgyis kijön utánam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!