Ott meritek hagyni szabadon a mászó babát a szobában úgy h kimentek és nem látjátok h mit csinál?
7 hós, de igen. Ha kicsit hosszabb időt tervezek, pl pár szem krumplit pucolni és feldobni főni, vagy teregetni, bekapcsolom a bébiőrt, és hallom, mit csinál. Ő még csak kúszik, forog, így nagy baja nem lehet, és már második baba, nagy meglepetés nem érhet:)) -gondolom én, mi?...
Addig jó, amíg hallom gagyorászni, ha nem hallom, rálesek.
Én nem tudom, hogy nálunk bababiztos e a lakás. Az ő szobája igen, bár ott is van fiók, amit nem zártunk le, a nappaliban az ágy széle éles, fiókok vannak, az alsó polcon könyvek, sőt még a hősugárzó is szokott menni egy széken... mégis bent merem hagyni pár percre. Ha kiabál benézek, de ha csöndben van, akkor is. Most már pedig úgyis jön utánam. Úgy vettem észre, hogy a konnektor már nem érdekli, a hősugárzós sem (persze azt azért csak akkor használjuk, ha bent vagyunk)a fiókokat pedig a foggantyújánál huzigatja, kipakolni még nem szokott.
Ha meg feláll valahol, és eldől, az bárhol megeshet, azt nem tudom bababiztossá tenni. De már a konyha is le van habtapizva, mert általában ott van velem és játszik.
Állandóan beszélek hozzá, még ha nem látom akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!