Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ott meritek hagyni szabadon a...

Ott meritek hagyni szabadon a mászó babát a szobában úgy h kimentek és nem látjátok h mit csinál?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:43
1 2
 1/13 Nikcsi ***** válasza:
100%
Nem felorakra de igen. Teljesen bababiztos a lakasunk, amugy meg mindig maszik utanam szoval nincs ebbol problema. Ha esetleg elmarad a nappaliban es nekem a konyhaban van dolgom, 5 percenkent ranezek azert, de ez ritka, mindig ott labatlankodik alattam, ahol eppen tenykedem. :)
2010. szept. 29. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott mertem hagyni, ui úgy alakítottuk ki a lakást, hogy a kicsi számára veszélyes dolgokat eltettük. Nem volt semmi, amit magára ránthatott volna, így nem voltam mindig a sarkában. 4 gyerekem van, mindegyik amióta kúszni, mászni kezdett, birtokba vette a lakást (csak a wc és a fürdő volt zárva), soha egyiknek sem történt baja, míg én kimentem a konyhába vagy átmentem a ház másik helységébe. Járókát nem használtunk, a gyerekek a nappaliban voltak legtöbbet, oda tettem le nekik plédet, játszószőnyeget, ott voltak a játékaik is.
2010. szept. 29. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pl wc-re kiszaladok, de hogy pl nekiálljak főzni, semmi képen sem!Igaz a lakásunkban nincs sok veszélyforrás, de az ördög sosem alszik!
2010. szept. 29. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ha úgy van berendezve a szoba, hogy nem tud leszedni semmit, nem eszik krémet, nem tud kért tenni magában stb., akkor igen. Az enyém még csak kúszik, de csak akkor megyek be hozzá, ha kiabál, különben a konyhából hallgatom, mit csinál.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mertem, pedig bababiztossá tettük a lakást. Ha ki kellett mennem a szobából, pl vécé, arra a pár percre beraktam a járókába.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Maximum egy percre, pl. kiszaladok megkavarni az ételt, vagy iszok egy pohár vizet, elmegyek wc-re. De ha valaki csenget, akkor berakom a járókába. Igaz, eléggé bababiztos már a szoba, de az összes vezetéket nem tudtam elrejteni. És igazi kis felfedező, mindig meglep, hogy miket talál ki. Mondjuk mostanában, ha elindulok kifelé, akkor teker utánam, ha becsukom az orra előtt az ajtót, akkor ott áll és felháborodottan kiabál.
2010. szept. 29. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Én is otthagytam mind a hármat,ha kimentem a konyhába vagy a lakásban máshová. Soha nem lett egyiknek sem baja. Nem kell őket feleslegesen félteni! A legtöbb baleset akkor szokott a babákkal történni,ha mellette van az anyja.
2010. szept. 29. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:

7 hós, de igen. Ha kicsit hosszabb időt tervezek, pl pár szem krumplit pucolni és feldobni főni, vagy teregetni, bekapcsolom a bébiőrt, és hallom, mit csinál. Ő még csak kúszik, forog, így nagy baja nem lehet, és már második baba, nagy meglepetés nem érhet:)) -gondolom én, mi?...

Addig jó, amíg hallom gagyorászni, ha nem hallom, rálesek.

2010. szept. 29. 21:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy nálunk bababiztos e a lakás. Az ő szobája igen, bár ott is van fiók, amit nem zártunk le, a nappaliban az ágy széle éles, fiókok vannak, az alsó polcon könyvek, sőt még a hősugárzó is szokott menni egy széken... mégis bent merem hagyni pár percre. Ha kiabál benézek, de ha csöndben van, akkor is. Most már pedig úgyis jön utánam. Úgy vettem észre, hogy a konnektor már nem érdekli, a hősugárzós sem (persze azt azért csak akkor használjuk, ha bent vagyunk)a fiókokat pedig a foggantyújánál huzigatja, kipakolni még nem szokott.

Ha meg feláll valahol, és eldől, az bárhol megeshet, azt nem tudom bababiztossá tenni. De már a konyha is le van habtapizva, mert általában ott van velem és játszik.

Állandóan beszélek hozzá, még ha nem látom akkor is.

2010. szept. 29. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
igen, de nem sok időre, ha hirtelen nagy lesz a csend, akkor valami rosszban töri a buksiját :)
2010. szept. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!