Az anyósülésre be lehet kötni a gyerekülést? Nem a hordozót
Figyelt kérdés
Sok autóban látom ezt, gondolom a légzsákot kikapcsolják, de ez igy szabályos és legfőképp biztonságos?2010. szept. 29. 20:56
51/56 anonim válasza:
Egyébként még valami eszembe jutott ezzel kapcsolatban. A baleseti (és sajnos halálozási) statisztikák azt mutatják, hogy a jobb első ülés a legveszélyesebb az autóban. Ez alapján pedig már csak a logika is azt diktálja, hogy ha már egyszer oda kötöd be a gyerkőcöt, akkor legalább menetiránynak háttal kösd be (feltéve persze, hogy olyan ülésed van, amit így is be lehet kötni), így az ülés háttámlája őt sokkal jobban védi, mintha szemtől szemben találkozik mindennel, ami egy esetleges ütközés során előfordul.
52/56 anonim válasza:
Erdekes. Hirtelen hogy elhallgattak azok, akik nekialltak veszekedni, hogy marpedig igenis be lehet oda kotni a gyereket. Csak nem belattak, hogy nincs igazuk?
53/56 anonim válasza:
Nem láttam be, csak elegem lett a felesleges vitából, hisz nincs értelme.
Mint írtam, nem büntetett meg eddg egy rendőr sem. Hmmmmm?
54/56 anonim válasza:
És ezek szerint nem volt még egy baleseted sem (maradjon is így). De utána biztos meggondolnád, hogy legközelebb is oda ülteted-e a gyereket.
55/56 anonim válasza:
Én szintén nem vitázok tovább, mert csak hajtogatjátok a saját igazatokat. Továbbra sem értek egyet. Úgyhogy részemről befejezve.
....
Én nem kötöm előre a gyermekemet, márt hátul biztonságosabb, most hogy már nagyobb, az isofix miatt csak ott lehet amúgy is, de amíg elöl ült, soha nem büntettek meg.
56/56 anonim válasza:
Amúgy meg akadt jobb dolgom is hétvégén, mint ide írogatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!