Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok először pólót a...

Mikor adtatok először pólót a babátokra?

Figyelt kérdés
Nem találok olyan bodyt, ami tetszene, pólóból viszont van egy csomó, innen jutott eszembe a kérdés. Már próbáltam pólós pizsit adni az 5 hónaposomra, de felcsúszik rajta szinte azonnal és kint van a pocakja. Mikor lehet rá érdemben pólót adni?
2022. nov. 22. 23:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Lehet, hogy ujjatlan bodyval adok neki még egy esélyt. Olyan pulcsi tartót viszont biztos, hogy veszek, ha pólóhoz nem működne esetleg, pulcsihoz zseniálisnak tűnik.
2022. nov. 23. 03:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ujjatlan body fölé adtam kora ősszel.

Nyàron is kapott

( februári)

Amúgx jellemzően, amikor már jàrni tudott.

Most 2,5

Visszasírom a bodyt..

2022. nov. 23. 05:35
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Hat en mar az elso honapban is adtam ra polot. Novemberi, kapott egy hosszu ujju bodyt meg polot es talpas nadragot. Nem voltak pluss rugdalozoink mert en sem szeretem magamon ami nem pamut ruha.
2022. nov. 23. 08:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Másfél évesem nem hord pólót még, nem egy praktikus ruhadarab szerintem.
2022. nov. 23. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 éves korától pólót adok rá. Éjszakára kap csak bodyt, mert állandóan kitakarózik, és ne legyen kint a dereka.
2022. nov. 23. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha meg bodyval adod, akkor mi értelme? 🤷
2022. nov. 23. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!